Gaming.Gen'deki 4070 Super sistemlerden hangisi alınmalı?

NVIDIA al NVIDIA candır zaten bu bütçede AMD alınmaz RTX 4070 Super muhteşem bir karttır alın keyfinize bakın.

Üstte önerdiğim sistemi alırsanız 500TL artıyor eğer üzerine 1200TL´daha koyabilirseniz güzel bir Soğutma alabilirsiniz.
Hocam göremedim önerdiğiniz sistemi? Bu sistemde asusun A sınıf anakartı var bu anakartı pek önermiyorlar siz ne dersiniz? Ayrıca ssd çok önemli değil ana ssd olarak elimde Kingston Fury Renegade var onu kullanmayı düşünüyorum.

Youtube kanalının sponsorlu çıkardığı f/p ürünlerinin adı.
Ne zaman çıkar ki tahmini olarak

Hocam göremedim önerdiğiniz sistemi? Bu sistemde ASUS'un A sınıf anakartı var bu anakartı pek önermiyorlar siz ne dersiniz? Ayrıca SSD çok önemli değil ana SSD olarak elimde Kingston Fury Renegade var onu kullanmayı düşünüyorum.

Eğer parçaları gerçekten iyi şekilde almak istiyorsan bütçe arttırman lazım. A serisi bir anakart´ta işlemciye OC veya UV yapamazsın. Ama anakartın rahat şekilde işlemcini besler.

Hocam göremedim önerdiğiniz sistemi? Bu sistemde asusun A sınıf anakartı var bu anakartı pek önermiyorlar siz ne dersiniz? Ayrıca ssd çok önemli değil ana ssd olarak elimde Kingston Fury Renegade var onu kullanmayı düşünüyorum.

Ne zaman çıkar ki tahmini olarak
Bilmiyorum, ben Taner Aydos değilim. Her 4-5 ayda bir çıkarıyor ve gerçekten de F/P oluyor. VatanPC şu bilgisayarı 33e sağlamıştı bize.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı