B Bayramnm Centipat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #1 Merhaba, Gaming genden aldığım PC'de geldiğinde de garanti var, fatura yoktu ş. İmdi satacağım adam gelecek birkaç saate fatura ayarlarsanız falan dedi de bana fatura gelmemiş. Böyle garanti kapsamına girmez mi?
Merhaba, Gaming genden aldığım PC'de geldiğinde de garanti var, fatura yoktu ş. İmdi satacağım adam gelecek birkaç saate fatura ayarlarsanız falan dedi de bana fatura gelmemiş. Böyle garanti kapsamına girmez mi?
teresamendoza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 2.485 Makaleler 4 Çözümler 18 18 Ocak 2021 #2 E-posta'nızı kontrol edin kontrol edin.
Xevanior Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 18 Ocak 2021 #3 Mail'inize atmışlardır.
B Bayramnm Centipat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #4 Xevanior dedi: Mail'inize atmışlardır. Genişletmek için tıkla... Arıyorum ama yok face den bağlanmıştım hesaba da giremiyorum hata veriyor
Xevanior dedi: Mail'inize atmışlardır. Genişletmek için tıkla... Arıyorum ama yok face den bağlanmıştım hesaba da giremiyorum hata veriyor
teresamendoza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 2.485 Makaleler 4 Çözümler 18 18 Ocak 2021 #5 Bilgisayar kutusunun üstünde Yurtiçi Kargo yazan bir poşet olacak. Onun içinden çıkıyor. Oraya baktınız mı?
Bilgisayar kutusunun üstünde Yurtiçi Kargo yazan bir poşet olacak. Onun içinden çıkıyor. Oraya baktınız mı?
B Bayramnm Centipat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #6 teresamendoza dedi: Bilgisayar kutusunun üstünde Yurtiçi Kargo yazan bir poşet olacak. Onun içinden çıkıyor. Oraya baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Baktım ona onda yoktu.
teresamendoza dedi: Bilgisayar kutusunun üstünde Yurtiçi Kargo yazan bir poşet olacak. Onun içinden çıkıyor. Oraya baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Baktım ona onda yoktu.
teresamendoza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 2.485 Makaleler 4 Çözümler 18 18 Ocak 2021 #7 O zaman Gaming.gen.tr'yi aramaktan başka çareniz kalmadı.