Bir tık pahalı. Bu siteden klavye almıştım klavyemi onarmayıp iadesine karar verdiler ben de şikayet ettim şimdi savunmalarını bekliyorum. Yüksek ihtimal ceza da yiyecekler
Garanti konusunda pek yardımcı olmuyorlar + müşteri hizmetleri ve teknik ekip postalarına da cevap vermiyor.
Hocam kasa dış görünüş olarak berbat dış görünüşe önem vermiyorsanız alabilirsiniz. Hava sirkülasyonu iyi gibi. Ancak ekran kartı 8 GB VRAM'e sahip ileriye dönük bir ekran kartı olmaz, uzun süre götürür ancak birkaç yıl sonraki oyunları en yüksek ayarlarda oynayamazsınız sadece. SSD bence yükseltilmeli 500GB dediğin birkaç oyun zaten.
Hocam kasa dış görünüş olarak berbat dış görünüşe önem vermiyorsanız alabilirsiniz. Hava sirkülasyonu iyi gibi. Ancak ekran kartı 8 GB VRAM'e sahip ileriye dönük bir ekran kartı olmaz, uzun süre götürür ancak birkaç yıl sonraki oyunları en yüksek ayarlarda oynayamazsınız sadece. SSD bence yükseltilmeli 500GB dediğin birkaç oyun zaten.
Hocam kasayı tuf gaming olarak değiştirdim.SSD de Samsung 1 Tb olarak değiştirdim oyle almayı planlıyorum.Fakat sadece ilk defa gaming gen tr alışveriş yapıyorum.
Hocam kasayı TUF Gaming olarak değiştirdim. SSD de Samsung 1 TB olarak değiştirdim oyle almayı planlıyorum. Fakat sadece ilk defa Gaming gen TR alışveriş yapıyorum.
Gigabyte B550M-DS3H AMD B550 4400 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz DeepCool CC560 Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool CC560 Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!