tavuk_sevdalısı Decapat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 1.188 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Tahiti İsland Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar A35 kullanıyorum durduk yere Gaming Hub geç açılmaya başladı. Videosu aşağıdadır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşlar A35 kullanıyorum durduk yere Gaming Hub geç açılmaya başladı. Videosu aşağıdadır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
trapcx Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 732 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #2 tavuk_sevdalısı dedi: Arkadaşlar A35 kullanıyorum durduk yere Gaming Hub geç açılmaya başladı. Videosu aşağıdadır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... S21 fe kullanıyorum bendede öyle oluyor eğer arkada açıksa daha hızlı açılıyor.
tavuk_sevdalısı dedi: Arkadaşlar A35 kullanıyorum durduk yere Gaming Hub geç açılmaya başladı. Videosu aşağıdadır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... S21 fe kullanıyorum bendede öyle oluyor eğer arkada açıksa daha hızlı açılıyor.
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.066 Makaleler 20 Çözümler 227 Yer Erzincan ❄️ 10 Ekim 2024 #3 Bunun sebebi tahminimce "hızlı oyunlar" kısmını ön plana çıkarmak istediklerinden dolayı arayüzü biraz ağırlaştırmışlar. Uygulamaya basılı tutup uygulama bilgilerine basın ve sağ üstten güncellemeyi kaldırın ve güncellemeyin.
Bunun sebebi tahminimce "hızlı oyunlar" kısmını ön plana çıkarmak istediklerinden dolayı arayüzü biraz ağırlaştırmışlar. Uygulamaya basılı tutup uygulama bilgilerine basın ve sağ üstten güncellemeyi kaldırın ve güncellemeyin.