Gaming için Bluetooth dongle önerisi

Kayzer Soze

Femtopat
Daha fazla  
Anakartımda Bluetooth ve Wi-Fi yok.
FPS oyunlar için airpod Pro 2. nesil kullanmak istiyorum. Gecikme olmaması lazım ses kalitesini düşürmemesi lazım.
Ne kadar ucuza çözebilirsek o kadar iyi.
Hiç bilgili oldugum bir konu degil tavsiyeleriniz nelerdir? Teşekkür ederim.

FPS oyunlar için airpod Pro 2. nesil kullanmak istiyorum. Gecikme olmaması lazım ses kalitesini düşürmemesi lazım.

Maalesef ki Bluetooth'un kullandığı teknoloji ile gecikmesiz bir ses almak pek mümkün değil.

Amazon.com.tr bende kullanıyorum hiç bi kere bile sorun çıkartmadı ve kesintisiz çalışıyor. Ben Xbox kolu için kullanıyorum şahsen ses için ne kadar iyi olur bilmiyorum. (Link çalışmıyorsa bahsettiğim adaptör TpLink UB500)

Bunu kullanıyorum bayağı iş görüyor sorunsuz.

Bu TP-Link 5.3 ve alt versiyonu bende vardi. Windows 10 da 5.3 nedense sorunlu calisiyordu, alt versiyonu 5. sanirim o akiyor gidiyordu ama gun sonunda ikisinde de gecikme var, airpod Pro 2 kullanıyorum ben de. Ben cok oyle rekaberci degilim, hafta da 1-2 CS 2 giderim, kalaninda BF ne varsa, cok etkilemiyor beni ama gecikme var haberin olsun, ben cok rekabetciyim filan diyorsan bu Razer'in tip C adaptorlu kulakligi filan var TWS onlara bakabilirsin.

Bu TP-Link 5.3 ve alt versiyonu bende vardi. Windows 10 da 5.3 nedense sorunlu calisiyordu, alt versiyonu 5. sanirim o akiyor gidiyordu ama gun sonunda ikisinde de gecikme var, airpod Pro 2 kullanıyorum ben de. Ben cok oyle rekaberci degilim, hafta da 1-2 CS 2 giderim, kalaninda BF ne varsa, cok etkilemiyor beni ama gecikme var haberin olsun, ben cok rekabetciyim filan diyorsan bu Razer'in tip C adaptorlu kulakligi filan var TWS onlara bakabilirsin.
tamamdır tesekkur ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı