CandyPeek Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 305 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX3050 AMD RYZEN 5600H Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Destek Uzmanı 23 Ocak 2024 #1 Selam arkadaşlar. Önceliğim kablosuz ama ek olarak kablolu da olacaktır mouse önerisi olan var mı? Ağırlıklı olarak oyun olacak düzeyde.
Selam arkadaşlar. Önceliğim kablosuz ama ek olarak kablolu da olacaktır mouse önerisi olan var mı? Ağırlıklı olarak oyun olacak düzeyde.
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 23 Ocak 2024 #2 Bütçeniz , el ölçüleriniz ve tutuş şekliniz nedir?
CandyPeek Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 305 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX3050 AMD RYZEN 5600H Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Destek Uzmanı 23 Ocak 2024 #3 624739 dedi: Bütçeniz , el ölçüleriniz ve tutuş şekliniz nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam maksimum 600 verebilirim sanırım el ölçümü bilmiyorum normal tutuyorum fareyi de
624739 dedi: Bütçeniz , el ölçüleriniz ve tutuş şekliniz nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam maksimum 600 verebilirim sanırım el ölçümü bilmiyorum normal tutuyorum fareyi de
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 23 Ocak 2024 #4 CandyPeek dedi: Hocam maksimum 600 verebilirim sanırım el ölçümü bilmiyorum normal tutuyorum fareyi de Genişletmek için tıkla... Büyük-orta-küçük olarak değerlendirseniz de olur aslında. Büyük-orta arası eliniz varsa; SteelSeries Prime Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz SteelSeries Prime Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Prime Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 549,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Orta-küçük arası ise; ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Ürün boyutları da bu şekilde.
CandyPeek dedi: Hocam maksimum 600 verebilirim sanırım el ölçümü bilmiyorum normal tutuyorum fareyi de Genişletmek için tıkla... Büyük-orta-küçük olarak değerlendirseniz de olur aslında. Büyük-orta arası eliniz varsa; SteelSeries Prime Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz SteelSeries Prime Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Prime Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 549,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Orta-küçük arası ise; ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Ürün boyutları da bu şekilde.
CandyPeek Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 305 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX3050 AMD RYZEN 5600H Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Destek Uzmanı 23 Ocak 2024 #5 Hocam çok sağ ol değerlendireceğim