w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.972 Makaleler 1 Çözümler 18 10 Ağustos 2025 #21 Lskow dedi: 800 kullanıyorum ben. Genişletmek için tıkla... Hocam ATK sky X1 almayı düşünüyorum, hala kullanıyor musunuz? Memnun musunuz?
Lskow dedi: 800 kullanıyorum ben. Genişletmek için tıkla... Hocam ATK sky X1 almayı düşünüyorum, hala kullanıyor musunuz? Memnun musunuz?
Lskow Kilopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 5.152 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #22 w1llard dedi: Hocam ATK sky X1 almayı düşünüyorum, hala kullanıyor musunuz? Memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet kullanıyorum çok memnunum Viper v3 pro ile tıpatıp aynı sırf o yüzden almıştım acayip güzel.
w1llard dedi: Hocam ATK sky X1 almayı düşünüyorum, hala kullanıyor musunuz? Memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet kullanıyorum çok memnunum Viper v3 pro ile tıpatıp aynı sırf o yüzden almıştım acayip güzel.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.972 Makaleler 1 Çözümler 18 10 Ağustos 2025 #23 Lskow dedi: Evet kullanıyorum çok memnunum Viper V3 Pro ile tıpatıp aynı sırf o yüzden almıştım acayip güzel. Genişletmek için tıkla... Öneriniz için teşekkür ederim, gönül rahatlığı ile alabilir miyim? Üstte DPI muhabbeti falan geçmiş pek anlamadım.
Lskow dedi: Evet kullanıyorum çok memnunum Viper V3 Pro ile tıpatıp aynı sırf o yüzden almıştım acayip güzel. Genişletmek için tıkla... Öneriniz için teşekkür ederim, gönül rahatlığı ile alabilir miyim? Üstte DPI muhabbeti falan geçmiş pek anlamadım.
Lskow Kilopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 5.152 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #24 w1llard dedi: Öneriniz için teşekkür ederim, gönül rahatlığı ile alabilir miyim? Üstte DPI muhabbeti falan geçmiş pek anlamadım. Genişletmek için tıkla... Alabilirsiniz hocam. DPİ muhabbetini ben anlamadım memnunum. Sorun çıkar mı bilemem ilerde onu da bilerek alın.
w1llard dedi: Öneriniz için teşekkür ederim, gönül rahatlığı ile alabilir miyim? Üstte DPI muhabbeti falan geçmiş pek anlamadım. Genişletmek için tıkla... Alabilirsiniz hocam. DPİ muhabbetini ben anlamadım memnunum. Sorun çıkar mı bilemem ilerde onu da bilerek alın.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.972 Makaleler 1 Çözümler 18 10 Ağustos 2025 #25 Lskow dedi: Alabilirsiniz hocam. DPI muhabbetini ben anlamadım memnunum. Sorun çıkar mı bilemem ileride onu da bilerek alın. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam, son olarak buradan aldınız değil mi? Sky X1
Lskow dedi: Alabilirsiniz hocam. DPI muhabbetini ben anlamadım memnunum. Sorun çıkar mı bilemem ileride onu da bilerek alın. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam, son olarak buradan aldınız değil mi? Sky X1
Lskow Kilopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 5.152 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #26 w1llard dedi: Çok teşekkür ederim hocam, son olarak buradan aldınız değil mi? Sky X1 Genişletmek için tıkla... Evet fakat x1 se modelini almadım düz s modelini aldım. Buradan aldım.
w1llard dedi: Çok teşekkür ederim hocam, son olarak buradan aldınız değil mi? Sky X1 Genişletmek için tıkla... Evet fakat x1 se modelini almadım düz s modelini aldım. Buradan aldım.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.972 Makaleler 1 Çözümler 18 10 Ağustos 2025 #27 Lskow dedi: Evet fakat X1 SE modelini almadım düz s modelini aldım. Buradan aldım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ben galiba X1 SE alacağım, öneriniz için sağ olun.
Lskow dedi: Evet fakat X1 SE modelini almadım düz s modelini aldım. Buradan aldım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ben galiba X1 SE alacağım, öneriniz için sağ olun.
Lskow Kilopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 5.152 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #28 w1llard dedi: Teşekkürler ben galiba X1 SE alacağım, öneriniz için sağ olun. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam
w1llard dedi: Teşekkürler ben galiba X1 SE alacağım, öneriniz için sağ olun. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.972 Makaleler 1 Çözümler 18 10 Ağustos 2025 #29 Lskow dedi: Hayırlı olsun hocam Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam sizin de umarım ömrü daha devam eder. Lskow dedi: Hayırlı olsun hocam Genişletmek için tıkla... Hocam bu gece alacaktım fakat Wraith'ın iade süreci çok kafamı karıştı. Ürün bozuk gelse bile iade yapmıyorlar vb. diyenler var. Siz ne dersiniz? Son düzenleme: 10 Ağustos 2025
Lskow dedi: Hayırlı olsun hocam Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam sizin de umarım ömrü daha devam eder. Lskow dedi: Hayırlı olsun hocam Genişletmek için tıkla... Hocam bu gece alacaktım fakat Wraith'ın iade süreci çok kafamı karıştı. Ürün bozuk gelse bile iade yapmıyorlar vb. diyenler var. Siz ne dersiniz?
Lskow Kilopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 5.152 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #30 w1llard dedi: Teşekkürler hocam sizin de umarım ömrü daha devam eder. Hocam bu gece alacaktım fakat Wraith'ın iade süreci çok kafamı karıştı. Ürün bozuk gelse bile iade yapmıyorlar vb. diyenler var. Siz ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... İade sıkıntılıdır muhtemelen ben mad 60 almıştım gelmeden iade ettim sorun olmadı geldikten sonra sıkıntı çıkartabilirler galiba. Tam bilemedim. Birçok kişi de iade de sıkıntı yaşamış sanırım.
w1llard dedi: Teşekkürler hocam sizin de umarım ömrü daha devam eder. Hocam bu gece alacaktım fakat Wraith'ın iade süreci çok kafamı karıştı. Ürün bozuk gelse bile iade yapmıyorlar vb. diyenler var. Siz ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... İade sıkıntılıdır muhtemelen ben mad 60 almıştım gelmeden iade ettim sorun olmadı geldikten sonra sıkıntı çıkartabilirler galiba. Tam bilemedim. Birçok kişi de iade de sıkıntı yaşamış sanırım.