w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.977 Makaleler 1 Çözümler 18 10 Ağustos 2025 #31 Lskow dedi: İade sıkıntılıdır muhtemelen ben mad 60 almıştım gelmeden iade ettim sorun olmadı geldikten sonra sıkıntı çıkartabilirler galiba. Tam bilemedim. Genişletmek için tıkla... Sitenin politikası acayip bozdu işi, çok fazla söven olmuş neredeyse hepsini okudum, bozuk gelip iade edemeyenler varmış.
Lskow dedi: İade sıkıntılıdır muhtemelen ben mad 60 almıştım gelmeden iade ettim sorun olmadı geldikten sonra sıkıntı çıkartabilirler galiba. Tam bilemedim. Genişletmek için tıkla... Sitenin politikası acayip bozdu işi, çok fazla söven olmuş neredeyse hepsini okudum, bozuk gelip iade edemeyenler varmış.
Lskow Kilopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 5.207 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #32 w1llard dedi: Sitenin politikası acayip bozdu işi, çok fazla söven olmuş neredeyse hepsini okudum, bozuk gelip iade edemeyenler varmış. Genişletmek için tıkla... O sıkıntı işte hocam. Onu da bilerek alın.
w1llard dedi: Sitenin politikası acayip bozdu işi, çok fazla söven olmuş neredeyse hepsini okudum, bozuk gelip iade edemeyenler varmış. Genişletmek için tıkla... O sıkıntı işte hocam. Onu da bilerek alın.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.977 Makaleler 1 Çözümler 18 10 Ağustos 2025 #33 Lskow dedi: O sıkıntı işte hocam. Onu da bilerek alın. Genişletmek için tıkla... Alır mıyım bilmiyorum.
Lskow dedi: O sıkıntı işte hocam. Onu da bilerek alın. Genişletmek için tıkla... Alır mıyım bilmiyorum.
Lskow Kilopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 5.207 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #34 w1llard dedi: Alır mıyım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... İsterseniz siz bütçenizi söyleyin daha iyi bir öneri yapalım. https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-royal-kludge-m3-optik-kablosuz-oyuncu-fiyati,1023254751.html mesela buna bakabilirsin.
w1llard dedi: Alır mıyım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... İsterseniz siz bütçenizi söyleyin daha iyi bir öneri yapalım. https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-royal-kludge-m3-optik-kablosuz-oyuncu-fiyati,1023254751.html mesela buna bakabilirsin.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.977 Makaleler 1 Çözümler 18 10 Ağustos 2025 #35 Lskow dedi: İsterseniz siz bütçenizi söyleyin daha iyi bir öneri yapalım. Genişletmek için tıkla... 1000-1500 arası olursa süperdir, farklı konudayız kurallara aykırı profilime yazarsanız süper olur, hem mute yemiş olmayız.
Lskow dedi: İsterseniz siz bütçenizi söyleyin daha iyi bir öneri yapalım. Genişletmek için tıkla... 1000-1500 arası olursa süperdir, farklı konudayız kurallara aykırı profilime yazarsanız süper olur, hem mute yemiş olmayız.
Lskow Kilopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 5.207 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #36 w1llard dedi: 1000-1500 arası olursa süperdir, farklı konudayız kurallara aykırı profilime yazarsanız süper olur, hem mute yemiş olmayız. Genişletmek için tıkla... Hocam konunuzu gördüm oradaki aula bu bütçede en mantıklısı. Onu alın isterseniz.
w1llard dedi: 1000-1500 arası olursa süperdir, farklı konudayız kurallara aykırı profilime yazarsanız süper olur, hem mute yemiş olmayız. Genişletmek için tıkla... Hocam konunuzu gördüm oradaki aula bu bütçede en mantıklısı. Onu alın isterseniz.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.977 Makaleler 1 Çözümler 18 10 Ağustos 2025 #37 Lskow dedi: Hocam konunuzu gördüm oradaki Aula bu bütçede en mantıklısı. Onu alın isterseniz. Genişletmek için tıkla... O da biraz aşıyor bütçeyi o kadar çıkabilir miyim bilemiyorum. Wraith'ın politikası işimi çok bozdu. Başka öneriniz varsa konuya yazabilirsiniz.
Lskow dedi: Hocam konunuzu gördüm oradaki Aula bu bütçede en mantıklısı. Onu alın isterseniz. Genişletmek için tıkla... O da biraz aşıyor bütçeyi o kadar çıkabilir miyim bilemiyorum. Wraith'ın politikası işimi çok bozdu. Başka öneriniz varsa konuya yazabilirsiniz.