ExodiusS Kilopat Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 561 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2019 #1 500W Gaming kasa alınır. Zalman S3 ve FSP CMT120A Tarzında kasalar ile ilgileniyorum. Son düzenleme: 27 Ekim 2019
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 12 Kasım 2019 #2 @ExodiusS Zalman R1 kasa - Technopat Sosyal Dostum mailini bırakırsan irtibata geçebilirim 500W kaliteli bir PSU ile 550-550 TL ' ye gelir totalde sana bir bak derim .
@ExodiusS Zalman R1 kasa - Technopat Sosyal Dostum mailini bırakırsan irtibata geçebilirim 500W kaliteli bir PSU ile 550-550 TL ' ye gelir totalde sana bir bak derim .
ExodiusS Kilopat Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 561 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2019 #3 curiousoftech dedi: @ExodiusS Zalman R1 kasa - Technopat Sosyal Dostum mailini bırakırsan irtibata geçebilirim 500W kaliteli bir PSU ile 550-550 TL ' ye gelir totalde sana bir bak derim . Genişletmek için tıkla... Psu var zaten sadece kasa arıyordum. Onla ugraşmak yerine yeni sistem topluyucağım..
curiousoftech dedi: @ExodiusS Zalman R1 kasa - Technopat Sosyal Dostum mailini bırakırsan irtibata geçebilirim 500W kaliteli bir PSU ile 550-550 TL ' ye gelir totalde sana bir bak derim . Genişletmek için tıkla... Psu var zaten sadece kasa arıyordum. Onla ugraşmak yerine yeni sistem topluyucağım..
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 12 Kasım 2019 #4 @ExodiusS Dostum PSU yok bende zaten. Sadece kasayı satıyorum. PSU'yu dışarıdan alırsın manasında yazdım . Almak istiyorsan mailini yazarsan dönüş yaparım... @ExodiusS Dostum kasayı aramaktan vazgeçtiysen bilgilendirirsen sevinirim . Son düzenleme: 13 Kasım 2019
@ExodiusS Dostum PSU yok bende zaten. Sadece kasayı satıyorum. PSU'yu dışarıdan alırsın manasında yazdım . Almak istiyorsan mailini yazarsan dönüş yaparım... @ExodiusS Dostum kasayı aramaktan vazgeçtiysen bilgilendirirsen sevinirim .
ExodiusS Kilopat Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 561 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2019 #5 curiousoftech dedi: @ExodiusS Dostum PSU yok bende zaten. Sadece kasayı satıyorum. PSU'yu dışarıdan alırsın manasında yazdım . Almak istiyorsan mailini yazarsan dönüş yaparım... @ExodiusS Dostum kasayı aramaktan vazgeçtiysen bilgilendirirsen sevinirim . Genişletmek için tıkla... Yok dostum sistemim 1060 3GB Upgrade etmeyi düşünüyordum. Sonra vazgeçtim hiç ugraşmaya değmez. İhtiyacım olunca dönüş yaparım.
curiousoftech dedi: @ExodiusS Dostum PSU yok bende zaten. Sadece kasayı satıyorum. PSU'yu dışarıdan alırsın manasında yazdım . Almak istiyorsan mailini yazarsan dönüş yaparım... @ExodiusS Dostum kasayı aramaktan vazgeçtiysen bilgilendirirsen sevinirim . Genişletmek için tıkla... Yok dostum sistemim 1060 3GB Upgrade etmeyi düşünüyordum. Sonra vazgeçtim hiç ugraşmaya değmez. İhtiyacım olunca dönüş yaparım.
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 14 Kasım 2019 #6 @ExodiusS Tamam dostum .