Gaming Klavye + Fare Önerisi

Flaming0

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Veteriner Hekim
Arkadaşlar merhaba şuan kullandığım klavye + fare = VATAN COMPUTER - MICROSOFT - WIRELESS DESKTOP 800 NANO - Klavye

Üründen anlayabileceğiniz gibi ürün ofis klavye ve faresi. Ofiste kullanacaklar için ya da oyuncu olmayanlar için çok ideal ve bence fiyatına göre çok iyi bir ürün fakat ağırlıklı olarak FPS oyunu oynayan biri olarak beni tatmin etmedi ki bunun gayet normal olduğunun farkındayım.

Bunun üzerine oyuncu klavyesi ve faresi almayı düşünüyorum, benim araştırmalarım sonucu F/P olarak aşağıda ki ürünler ön planda, sizlerin tavsiyelerini istiyorum.

Klavye = LOGITECH - Logitech G105 Gaming Klavye Q Türkçe 920-003448 - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş

Fare = LOGITECH - Logitech G500s Laser Gaming Mouse 910-003604 - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş

Bütçem: 250 TL

Ürünlerin siparişlerini verdim, umarım bir sorun yaşamadan en kısa zamanda kullanmaya başlarım. Şu son 3 aydır teknoloji ve oyunlara çok fazla para harcadım, bir yandan çok para harcadığım için pişman oluyorum, öbür yandan sigaram yok, bir şeyim yok, şu yaz tatilinde neredeyse tek vakit geçirdiğim şey bilgisayarım, kazandığım parayı harcıyorum, kime ne diyorum. :D

Param olursa alacağım 3 şey daha var; orijinal Windows 8, orijinal Norton Internet Security ve SSD ama bunları kurban bayramında önce almayı düşünmüyorum çünkü üniversite Eylül'ün ortasında başlıyor ve masrafları için para biriktirmem lazım.

Bize ne senin parandan, özel hayatından derseniz sonuna kadar haklısınız ama birine anlatmam, birileriyle paylaşmam gerekiyordu ve etrafımda teknoloji hastası tanıdığım başka biri/birileri olmadığı için buraya yazma ihtiyacı hissettim. Anlayışla karşılayacağınızı umut ediyorum, teşekkürler.

PHL2eMz.png

xS4f2ad.png

2 tercihinde gayet güzel lakin G500 kullabilmek için ellerinin biraz ''büyük'' olması şart. Ben şahsen Vatan Bilgisayarda denedim ve elime tam oturmadı ellerim küçük kaldı umarım sende olmaz.

Logitech G105 klavyem bugün elime ulaştı, bir Unboxing videosu ve inceleme yapsam mı yapmasam mı çok kararsız kaldım. :confused:

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı