Gaming klavye + fare önerisi

Yer
DE
Selamlar, hazır Black Friday de gelmişken Gaming klavye ve fare almak istiyorum. Klavye için Corsair K70 ya da Logitech G PRO modelini düşündüm ama bir fare modeli yok aklımda.

Ürünlerde beklentim minimal olması ve hoş gözükmesi bazı ürünler aşırı derece de gereksiz kalabalık tuşlar içeriyor. Ayrıca eğer her iki üründe aynı marka olursa daha iyi olur (ama şart değil) öbür türlü gereksiz yazılım karışıklığı oluyor. Bütçe konusuna gelirsek, öyle belirli bir bütçem yok eğer gerçekten çok hoşuma giden bir ürün olursa alabilirim, gereksiz aşırı pahalıda olmasın ama. (FPS ya da rekabetçi oyunlar oynamıyorum.) Şimdiden teşekkürler.

Aula F75 önerecek olanlar vardır. Onları şahsen dikkate almıyorum. Sırf ucuz diye haşa çıkarıyorlar. Dandik plastikten öte iğrenç bir yazılımı var. Siz de yazılım karışıklığı olmasın diyorsanız bunlardan öneririm. Onun dışında fare olarak V3 HyperSpeed, klavye olarak dansa, Apex Pro TKL öneririm.

Aula F75 gibi bir dandik ucuz plastikten üretilmiş sırf kablosuz diye göklere çıkarılan 10 dolarlık klavye alma öncelikle. Benim de kullandığım set olarak Razer Blackwidow V3 TKL ve Razer Cobra Pro önerebilirim.

Aula F75 gibi bir dandik ucuz plastikten üretilmiş sırf kablosuz diye göklere çıkarılan 10 dolarlık klavye alma öncelikle. Benim de kullandığım set olarak Razer Blackwidow V3 TKL ve Razer Cobra Pro önerebilirim.

Hocam Razer Huntsman V2 için ne dersiniz?

Aula F75 önerecek olanlar vardır. Onları şahsen dikkate almıyorum. Sırf ucuz diye haşa çıkarıyorlar. Dandik plastikten öte iğrenç bir yazılımı var. Siz de yazılım karışıklığı olmasın diyorsanız bunlardan öneririm. Onun dışında fare olarak V3 HyperSpeed, klavye olarak dansa, Apex Pro TKL öneririm.

Hocam fotoğraflarda dolayı mı bilmiyorum ama Apex Pro TKL biraz kaba duruyor bu yüzden pek emin değilim

B

Hocam Razer Huntsman V2 için ne dersiniz?

Hocam fotoğraflarda dolayı mı bilmiyorum ama Apex Pro TKL biraz kaba duruyor bu yüzden pek emin değilim.

Bilek desteğine ihtiyacın varsa hunstman da tercih edilebilir ama hem fiyat açısından hem de kompaktlık açısından Black Widow V3 TKL'den ben memnunum eğer bilek desteği istiyorsan da onu ayrı şekilde Amazon'dan alabiliyorsun V3 ile uyumlu olarak var onunda linkini bırakabilirim hem de daha ucuza kapatmış olursun ikisini.

Komiksiniz dostlar. Sırf markaya para ödemeye devam edebilirsiniz.

B

Bilek desteğine ihtiyacın varsa hunstman da tercih edilebilir ama hem fiyat açısından hem de kompaktlık açısından Black Widow V3 TKL'den ben memnunum eğer bilek desteği istiyorsan da onu ayrı şekilde Amazon'dan alabiliyorsun V3 ile uyumlu olarak var onunda linkini bırakabilirim hem de daha ucuza kapatmış olursun ikisini.

Aynen hocam bilek desteği olursa daha iyi olur. Linkini eklersen çok yardımcı olur.

Hocam sizin bir öneriniz var mı peki?

Çin'in merdiven altı fabrikalarında hangi hammadelerle yapıldığı bilinmeyen 1 veya 2 sene içinde tuşlarını üzerindeki yazılar baskı kalitesizliği yüzünden silindiğinde sağda solda tuş takımı aramak ve kablosuz mouse ile beraber kullanınca çakışmalar yüzünden bazen oyunun ortasında kablo takmaya uğraşmayı markaya para vermeye tercih etmem. Ha bir de ucuz plastik kasa yere düşse paramparça olacak bir klavyede istemem. Önerdiğim klavyelerin hepsi metal kasa ve bu sorunların hiçbirini çıkarmayacak ürünler ksıacası 10 dolarlık merdivenaltı ürünler değiller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı