zadnxcom Kilopat Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 692 Çözümler 3 30 Kasım 2019 #1 Başlıkta da belirtmiş olduğum gibi oyunlar için tutuşu güzel sağlam ve donanımı iyi bir klavye mouse arıyorum. RGB olması önemli fiyat sınırı yok. Önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2019
Başlıkta da belirtmiş olduğum gibi oyunlar için tutuşu güzel sağlam ve donanımı iyi bir klavye mouse arıyorum. RGB olması önemli fiyat sınırı yok. Önerilerinizi bekliyorum.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.834 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 1 Aralık 2019 #2 Fiyat sınırı yok? Umarım yanlış anlamamışımdır. Klavye: K95 RGB Platinum Asus ROG Claymore Asus ROG Strix Flare Fare: Gladius II Origin Asus ROG Pugio Corsair Glaive RGB Pro Fareleri fikriniz olması açısından koyuyorum. İçlerinden birisini almak isterseniz fiyat araştırması yapın çünkü fiyatları gereksiz pahalı.
Fiyat sınırı yok? Umarım yanlış anlamamışımdır. Klavye: K95 RGB Platinum Asus ROG Claymore Asus ROG Strix Flare Fare: Gladius II Origin Asus ROG Pugio Corsair Glaive RGB Pro Fareleri fikriniz olması açısından koyuyorum. İçlerinden birisini almak isterseniz fiyat araştırması yapın çünkü fiyatları gereksiz pahalı.