arwr Decapat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #1 FUN60 Pro&Max Magnetic Switch Keyboard - MonsGeek FUN60 HE Magnetic Switch Wireless/Wired Gaming Keyboard. 8K Polling Rate, RT0.01mm, Snap Key, Mac/Windows www.monsgeek.com Bu ürünü almak istiyorum 50 dolar ya da 48 euro olarak fiyatı gümrüğe takılır mı? Anlayan varsa vergi dahil mi değil mi?
FUN60 Pro&Max Magnetic Switch Keyboard - MonsGeek FUN60 HE Magnetic Switch Wireless/Wired Gaming Keyboard. 8K Polling Rate, RT0.01mm, Snap Key, Mac/Windows www.monsgeek.com Bu ürünü almak istiyorum 50 dolar ya da 48 euro olarak fiyatı gümrüğe takılır mı? Anlayan varsa vergi dahil mi değil mi?
kerem73 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.180 Çözümler 3 15 Mart 2025 #2 arwr dedi: FUN60 Pro&Max Magnetic Switch Keyboard - MonsGeek FUN60 HE Magnetic Switch Wireless/Wired Gaming Keyboard. 8K Polling Rate, RT0.01mm, Snap Key, Mac/Windows www.monsgeek.com Bu ürünü almak istiyorum 50 dolar ya da 48 euro olarak fiyatı gümrüğe takılır mı? Anlayan varsa vergi dahil mi değil mi? Genişletmek için tıkla... Aynısı gaming.gen.tr'de var. AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye MonsGeek yazılımı, kullanıcıların kendi aydınlatma efektlerini kolayca oluşturmalarını ve kişiselleştirmelerini sağlar. www.gaming.gen.tr
arwr dedi: FUN60 Pro&Max Magnetic Switch Keyboard - MonsGeek FUN60 HE Magnetic Switch Wireless/Wired Gaming Keyboard. 8K Polling Rate, RT0.01mm, Snap Key, Mac/Windows www.monsgeek.com Bu ürünü almak istiyorum 50 dolar ya da 48 euro olarak fiyatı gümrüğe takılır mı? Anlayan varsa vergi dahil mi değil mi? Genişletmek için tıkla... Aynısı gaming.gen.tr'de var. AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye MonsGeek yazılımı, kullanıcıların kendi aydınlatma efektlerini kolayca oluşturmalarını ve kişiselleştirmelerini sağlar. www.gaming.gen.tr
arwr Decapat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #3 kerem73 dedi: Aynısı gaming.gen.tr'de var. AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye MonsGeek yazılımı, kullanıcıların kendi aydınlatma efektlerini kolayca oluşturmalarını ve kişiselleştirmelerini sağlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Bu Pro kanka ben Max'i almak istiyorum gumruge takilir mi sence bilgin var mi bir de dolar bazli mi alıyoruz euro olarak mi?
kerem73 dedi: Aynısı gaming.gen.tr'de var. AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye MonsGeek yazılımı, kullanıcıların kendi aydınlatma efektlerini kolayca oluşturmalarını ve kişiselleştirmelerini sağlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Bu Pro kanka ben Max'i almak istiyorum gumruge takilir mi sence bilgin var mi bir de dolar bazli mi alıyoruz euro olarak mi?
kerem73 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.180 Çözümler 3 15 Mart 2025 #4 arwr dedi: Bu Pro kanka ben Max'i almak istiyorum gumruge takilir mi sence bilgin var mi bir de dolar bazli mi alıyoruz euro olarak mi? Genişletmek için tıkla... Eğer vergisi hariç kargo dahil 30 euroyu geçiyorsa gümrükte kalır. Kargo bedavaysa 27 euroyu geçmemesi lazim. Riske atmanızı önermem.
arwr dedi: Bu Pro kanka ben Max'i almak istiyorum gumruge takilir mi sence bilgin var mi bir de dolar bazli mi alıyoruz euro olarak mi? Genişletmek için tıkla... Eğer vergisi hariç kargo dahil 30 euroyu geçiyorsa gümrükte kalır. Kargo bedavaysa 27 euroyu geçmemesi lazim. Riske atmanızı önermem.
Yuiis Decipat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.111 Makaleler 1 Çözümler 5 15 Mart 2025 #5 arwr dedi: FUN60 Pro&Max Magnetic Switch Keyboard - MonsGeek FUN60 HE Magnetic Switch Wireless/Wired Gaming Keyboard. 8K Polling Rate, RT0.01mm, Snap Key, Mac/Windows www.monsgeek.com Bu ürünü almak istiyorum 50 dolar ya da 48 euro olarak fiyatı gümrüğe takılır mı? Anlayan varsa vergi dahil mi değil mi? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen takılır ama bazı siteler faturada ürünün fiyatını düşük gösterip geçiriyor. @enzyyx hocam monsgeek kendi sitesinde yapıyor mu bunu?
arwr dedi: FUN60 Pro&Max Magnetic Switch Keyboard - MonsGeek FUN60 HE Magnetic Switch Wireless/Wired Gaming Keyboard. 8K Polling Rate, RT0.01mm, Snap Key, Mac/Windows www.monsgeek.com Bu ürünü almak istiyorum 50 dolar ya da 48 euro olarak fiyatı gümrüğe takılır mı? Anlayan varsa vergi dahil mi değil mi? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen takılır ama bazı siteler faturada ürünün fiyatını düşük gösterip geçiriyor. @enzyyx hocam monsgeek kendi sitesinde yapıyor mu bunu?
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.853 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #6 arwr dedi: FUN60 Pro&Max Magnetic Switch Keyboard - MonsGeek FUN60 HE Magnetic Switch Wireless/Wired Gaming Keyboard. 8K Polling Rate, RT0.01mm, Snap Key, Mac/Windows www.monsgeek.com Bu ürünü almak istiyorum 50 dolar ya da 48 euro olarak fiyatı gümrüğe takılır mı? Anlayan varsa vergi dahil mi değil mi? Genişletmek için tıkla... FUN60 Pro mis gibi klavye hocam başka öneriye çok gerek yok.
arwr dedi: FUN60 Pro&Max Magnetic Switch Keyboard - MonsGeek FUN60 HE Magnetic Switch Wireless/Wired Gaming Keyboard. 8K Polling Rate, RT0.01mm, Snap Key, Mac/Windows www.monsgeek.com Bu ürünü almak istiyorum 50 dolar ya da 48 euro olarak fiyatı gümrüğe takılır mı? Anlayan varsa vergi dahil mi değil mi? Genişletmek için tıkla... FUN60 Pro mis gibi klavye hocam başka öneriye çok gerek yok.
arwr Decapat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #7 kerem73 dedi: Eğer vergisi hariç kargo dahil 30 euroyu geçiyorsa gümrükte kalır. Kargo bedavaysa 27 euroyu geçmemesi lazim. Riske atmanızı önermem. Genişletmek için tıkla... Linkte FUN60 Pro siyah 33 euro diyor ama vergi dahil mi degil mi bilmiyorum bilgin varsa bakabilir misin?
kerem73 dedi: Eğer vergisi hariç kargo dahil 30 euroyu geçiyorsa gümrükte kalır. Kargo bedavaysa 27 euroyu geçmemesi lazim. Riske atmanızı önermem. Genişletmek için tıkla... Linkte FUN60 Pro siyah 33 euro diyor ama vergi dahil mi degil mi bilmiyorum bilgin varsa bakabilir misin?
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.853 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #8 Yuiis dedi: Muhtemelen takılır ama bazı siteler faturada ürünün fiyatını düşük gösterip geçiriyor. @enzyyx hocam Monsgeek kendi sitesinde yapıyor mu bunu? Genişletmek için tıkla... Ben o sistemi bir tek whatgeek sitesinde geçerli zannediyordum. Eğer gerçekten işe yarıyorsa bu çok iyi bir şey.
Yuiis dedi: Muhtemelen takılır ama bazı siteler faturada ürünün fiyatını düşük gösterip geçiriyor. @enzyyx hocam Monsgeek kendi sitesinde yapıyor mu bunu? Genişletmek için tıkla... Ben o sistemi bir tek whatgeek sitesinde geçerli zannediyordum. Eğer gerçekten işe yarıyorsa bu çok iyi bir şey.
Yuiis Decipat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.111 Makaleler 1 Çözümler 5 15 Mart 2025 #9 arwr dedi: Linkte FUN60 Pro siyah 33 euro diyor ama vergi dahil mi degil mi bilmiyorum bilgin varsa bakabilir misin? Genişletmek için tıkla... Vergi dahil değil diye biliyorum o fiyata. Ayrıca aceleniz yoksa gaming gen stoklarına tekrar ultra olanlar gelecek diye biliyorum.
arwr dedi: Linkte FUN60 Pro siyah 33 euro diyor ama vergi dahil mi degil mi bilmiyorum bilgin varsa bakabilir misin? Genişletmek için tıkla... Vergi dahil değil diye biliyorum o fiyata. Ayrıca aceleniz yoksa gaming gen stoklarına tekrar ultra olanlar gelecek diye biliyorum.
arwr Decapat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #10 XPlasma dedi: Ben o sistemi bir tek Epomaker'in sitesinde geçerli zannediyordum. Eğer gerçekten işe yarıyorsa bu çok iyi bir şey. Genişletmek için tıkla... Bilginiz varsa yardimci olur musunuz?
XPlasma dedi: Ben o sistemi bir tek Epomaker'in sitesinde geçerli zannediyordum. Eğer gerçekten işe yarıyorsa bu çok iyi bir şey. Genişletmek için tıkla... Bilginiz varsa yardimci olur musunuz?