arwr Decapat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #21 XPlasma dedi: Bilmiyorum ama İyzico ile indirim yapıyor diye duymuştum. Evet İyzico ne onu da bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Anladim teşekkür ederim.
XPlasma dedi: Bilmiyorum ama İyzico ile indirim yapıyor diye duymuştum. Evet İyzico ne onu da bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Anladim teşekkür ederim.
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 15 Mart 2025 #22 Yuiis dedi: Muhtemelen takılır ama bazı siteler faturada ürünün fiyatını düşük gösterip geçiriyor. @enzyyx hocam Monsgeek kendi sitesinde yapıyor mu bunu? Genişletmek için tıkla... Yapmıyor diye hatırlıyorum fakat mail atıp bilgi almak en iyisi olacaktır. YunExpress harici kargolar ile gönderiyorlar ise yapsalar da kabul etmeyin. @Yuiis hocam shipping 20 dolar, biraz pahalı. Almak mantıklı olmayabilir.
Yuiis dedi: Muhtemelen takılır ama bazı siteler faturada ürünün fiyatını düşük gösterip geçiriyor. @enzyyx hocam Monsgeek kendi sitesinde yapıyor mu bunu? Genişletmek için tıkla... Yapmıyor diye hatırlıyorum fakat mail atıp bilgi almak en iyisi olacaktır. YunExpress harici kargolar ile gönderiyorlar ise yapsalar da kabul etmeyin. @Yuiis hocam shipping 20 dolar, biraz pahalı. Almak mantıklı olmayabilir.
Yuiis Decipat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.111 Makaleler 1 Çözümler 5 15 Mart 2025 #23 enzyyx dedi: Yapmıyor diye hatırlıyorum fakat mail atıp bilgi almak en iyisi olacaktır. YunExpress harici kargolar ile gönderiyorlar ise yapsalar da kabul etmeyin. @Yuiis hocam shipping 20 dolar, biraz pahalı. Almak mantıklı olmayabilir. Genişletmek için tıkla... TR de satılmayan ürünler için düşünülebilir ama TR de satılan modeller için gereksizmiş.
enzyyx dedi: Yapmıyor diye hatırlıyorum fakat mail atıp bilgi almak en iyisi olacaktır. YunExpress harici kargolar ile gönderiyorlar ise yapsalar da kabul etmeyin. @Yuiis hocam shipping 20 dolar, biraz pahalı. Almak mantıklı olmayabilir. Genişletmek için tıkla... TR de satılmayan ürünler için düşünülebilir ama TR de satılan modeller için gereksizmiş.