Kablosuz ve beyaz oyuncu kulaklığı önerisi

• Konuyu başlatan antroxp
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 113

antroxp

Centipat
Daha fazla  
Beyaz renkli, kablosuz, mikrofonlu ve kaliteli bir kulaklık arıyorum. Mikrofon kalitesi benim için çok önemli. Aklımda iki model var:
RAMPAGE Blitz
Havit Fuxi H7

Bunlardan ayrı sizin tavsiyeleriniz neler? Bütçem 2500 lira.

Bütçeyi biraz daha arttırıp en az böyle bi' şey almadıktan sonra pek bir hoşnut olacağınız durum olmayacak. Keşke kablolu aldım diyeceksiniz. Ki attığım modeli alınca da diyebilirsiniz. Ama attığım modelin mikrofon kalitesi iyidir. AI destekli ENC mevcut.

Havit Fuxi H7 al geç bence bende Havit güzel marka Havit Fuxi H3 kullanıyorum gayet güzel
Havit berbat bir markadır.

Bütçeyi biraz daha arttırıp en az böyle bi' şey almadıktan sonra pek bir hoşnut olacağınız durum olmayacak. Keşke kablolu aldım diyeceksiniz. Ki attığım modeli alınca da diyebilirsiniz. Ama attığım modelin mikrofon kalitesi iyidir. AI destekli ENC mevcut.
Bu hocamın attığıda güzeldir üzmez sizi.

Havit alacağınıza kablolu kulaklıktan devam edin.

kablolu kulaklık konusunda F/P olabilir bir marka. direkt öyle damga vurmamak bence daha iyidir hocam. keza V2X gibi bir kulaklık kullandım Havit'in emsal kulaklıklarının yer yer iyi olduğunu biliyorum.
Ben genel olarak söylüyorum,bende havit hb655t pro var 1800 TL ye aldım, keşke almasaydım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı