Gaming laptop alınır mı?

FClouX

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Gaming laptop alınır mı? Ömrü kaç yıl olur? 1 yıl içinde FPS düşüşü yaşanır mı?

Ne alacağınıza bağlı.15 yıllık bir laptopun kendine hayrı olmaz.3080ti'li laptopların da fiyatı ortada.Bütçe belirtin lütfen.

Amacına bağlı olarak evet ya da hayır.
Ömrü diğerlerine nazaran 2-5 sene daha uzun olur.
Bakım ve temizlik olmazsa 6 ayda bile düşüşler olur.

En düşük 15 bin lira.
Oyunların güncellenmesi ve grafiklerin artmasından dolayı online oyunlarda elbette düşüşler olacaktır.Toz kir vs. anlamında soruyorsanız yılda bir ve ya 6 ayda bir temizletmeniz yeterli.

Oyunların güncellenmesi ve grafiklerin artmasından dolayı Online oyunlarda elbette düşüşler olacaktır. Toz kir vs. anlamında soruyorsanız yılda bir veya 6 ayda bir temizletmeniz yeterli.

Casper'ın ömür boyu bakımı var ondan Casper düşünüyorum. Önereceğiniz bir model varsa önerlilere açığım.

Casper'ın ömür boyu bakımı var ondan Casper düşünüyorum. Önereceğiniz bir model varsa önerlilere açığım.
Hocam laptoplardan pek anlamam ama kime sorduysam Casper tavsiye etmiyor.Laptop Almaya karar verdiyseniz isterseniz yeni bir konu açın.

Sadece oyun için alıyorsan Laptop mantıklı olmaz bence. Bir yandan da iş yapacaksan tabii her yerde kullanmak için Laptop alınır sana kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…