Gaming laptop almak için beklenmeli mi?

barisskayaa

Decapat
Daha fazla  
4060'lı laptop alacağım ama laptopların doğru düzgün incelemesi yok, o yüzden en azından eylül sonu veya ekime kadar beklemek istiyorum beklersem fiyatlar çok mu artar ne yapmalıyım?

4060'lı laptop alacağım ama laptopların doğru düzgün incelemesi yok, o yüzden en azından eylül sonu veya ekime kadar beklemek istiyorum beklersem fiyatlar çok mu artar ne yapmalıyım?
Çok artar, almak istediğin laptopu ve bütçeni söyle kronik sorunsuz laptop önerelim.

Malum dolar kuru yürüyor ki daha da yürüyecek bu yüzden ciddi artışlar olacaktır.

Tr'de fiyatı düşen hiçbir şey yok 20 senedir. Artma ihtimali sabit kalma ihtimalinden daha fazla. Ama yine de sen bilirsin

4060'lı laptop alacağım ama laptopların doğru düzgün incelemesi yok, o yüzden en azından eylül sonu veya Ekim'e kadar beklemek istiyorum beklersem fiyatlar çok mu artar ne yapmalıyım?

Ne kadar hızlı o kadar iyi asla fiyat düşmeyecek indirim zamani gelse bile 4 kat zamlanır 1 kat düşer fiyatı.

yani 38 40 bandında

Depolama arkadaşa yeter mi en az 1TB gerekir.

Peki asusun işlemcisinin sıcaklığı nasıl olur aşırı ısınır mı soğutması nasıl laptobun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…