6 646148 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 9.742 Makaleler 1 Çözümler 5 22 Temmuz 2023 #11 barisskayaa dedi: Peki asusun işlemcisinin sıcaklığı nasıl olur aşırı ısınır mı soğutması nasıl laptobun? Genişletmek için tıkla... Soğutması idare eder.
barisskayaa dedi: Peki asusun işlemcisinin sıcaklığı nasıl olur aşırı ısınır mı soğutması nasıl laptobun? Genişletmek için tıkla... Soğutması idare eder.
B barisskayaa Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #12 Biraz baktım inceleme videolarına da soğutucu gerekecek gibi o konuda ne önerebilirsiniz?
6 646148 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 9.742 Makaleler 1 Çözümler 5 22 Temmuz 2023 #13 barisskayaa dedi: Biraz baktım inceleme videolarına da soğutucu gerekecek gibi o konuda ne önerebilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Turbo boost kapatırsan soğutucu almana gerek kalmaz.
barisskayaa dedi: Biraz baktım inceleme videolarına da soğutucu gerekecek gibi o konuda ne önerebilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Turbo boost kapatırsan soğutucu almana gerek kalmaz.
Lexus LFA Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 499 22 Temmuz 2023 #14 barisskayaa dedi: 4060'lı laptop alacağım ama laptopların doğru düzgün incelemesi yok, o yüzden en azından eylül sonu veya ekime kadar beklemek istiyorum beklersem fiyatlar çok mu artar ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Fiyatlar artacaktır.Ben de laptop alıcaktım beklettiğim için 4-5k fiyatı arttı ve alamadım
barisskayaa dedi: 4060'lı laptop alacağım ama laptopların doğru düzgün incelemesi yok, o yüzden en azından eylül sonu veya ekime kadar beklemek istiyorum beklersem fiyatlar çok mu artar ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Fiyatlar artacaktır.Ben de laptop alıcaktım beklettiğim için 4-5k fiyatı arttı ve alamadım