Gaming Laptop GPU Tam Performans Çalışmıyor

DarkBlade

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Lenovo'nun L340 dizüstü bilgisayarına sahibim. Bilgisayarda CS GO oynarken bilgisayar tam performans modunda olmasına rağmen ekran kartı kullanımı %60-65 arasında geziyor ve tam performans alamıyorum. Aşağıya sistem özellikleri ve Afterburner ile oyun sırasında çektiğim değerleri bırakacağım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sistem Özellikleri:
Intel i5-9300h
Nvidia Geforce GTX 1650 4GB
RAM:8 GB
SSD:240 GB
Ekran:1920*1080 Full HD IPS 60Hz

Günümüz Gereği 16 Gb ram 3000mhz Geçmek şart oldu.
Sadece ssd kullanıyorsunuz yanılmıyorsam o sisteme harddisk Gerekir yoğunluğu ssd ye yıkıyorsunuz onunda Gb az.

İşlemci frekansı ne durumda? GPU sürücüsü güncel mi? Ayarlar sonda ve 1080p çözünürlükte mi? Başka oyunlarda nasıl sonuç alıyorsunuz?

İşlemci frekansı ne durumda? GPU sürücüsü güncel mi? Ayarlar sonda ve 1080p çözünürlükte mi? Başka oyunlarda nasıl sonuç alıyorsunuz?

Aynı sorun bende de var. Benim sürücülerim güncel ayarlarım sonda 1080p çözünürlükte GTA 5'te 50 FPS alıyorum ve diğer oyunlarda da düşük FPS alıyorum. Laptopum HP Victus 16, ekran kartım RTX 3060, işlemcim Intel Core i7-12700H, RAM kapasitem 32 GB DDR5. ne yapabilirim bu konuda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…