Gaming laptop önerisi

Bütçe
15000
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar ben daha önceden bir konu başlığı açmıştım buna benzer. Fikir almıştım araştırma yapmak için. Bu hafta içerisinde alamaya çalışacağım. Laptop maksimum 16000 civarında olursa çok iyi olur Monster, Casper gibi markalardan uzak durmak istiyorum. Tek derdim ısınma sorunu olmayan ya da kesinlikle her laptopta ısınma sorunu olur diyen arkadaşlar için en az derecelere sahip olan laptop modellerini önermenizi istiyorum. FPS değerleri vs. benim için 2. planda yer alan bir şey. Sıcaklık değerleri iyi olan laptop modeli öneriniz var mıdır? Daha önceden Gigabyte Aorus 15G kc sıkça önerilmişti. Önerileriniz ya da bu dediğim PC hakkında bilgisi olanlar da ekstra görüşünü belirtirse çok memnun olurum.

@T129Atak

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben daha önceden bir konu başlığı açmıştım buna benzer. Fikir almıştım araştırma yapmak için. Bu hafta içerisinde alamaya çalışacağım. Laptop maksimum 16000 civarında olursa çok iyi olur Monster, Casper gibi markalardan uzak durmak istiyorum. Tek derdim ısınma sorunu olmayan ya da kesinlikle her laptopta ısınma sorunu olur diyen arkadaşlar için en az derecelere sahip olan laptop modellerini önermenizi istiyorum. FPS değerleri vs. benim için 2. planda yer alan bir şey. Sıcaklık değerleri iyi olan laptop modeli öneriniz var mıdır? Daha önceden Gigabyte Aorus 15G kc sıkça önerilmişti. Önerileriniz ya da bu dediğim PC hakkında bilgisi olanlar da ekstra görüşünü belirtirse çok memnun olurum.

@T129Atak

Not: Bu arada @401533 hocamın attığında da MSI kasa olan bir Monster'dır soğutması iyidir.

Not: Bu arada @401533 hocamın attığında da MSI kasa olan bir Monster'dır soğutması iyidir.

Bu hocam dediğim modelini karıştırmışım:
25.1 MSI kasa değil mi? Bugün okuyordum ana başlıkta renk gri olması lazım. Yanlış biliyorsam düzeltin lütfen.

Doğru hocam karıştırmışım 24.1i görmemişim.

-MUX var.
-Ekran 144Hz.
-Soğutması başarılı
-MSI GP76 kasasının kullanıyor
-Bataryası biraz zayıf (1.5 saat anca çıkarır)
-17.3"
-Biraz ağır
-Maksimum fanda fanlar gürültülü, auto fanda sıcaklıklar biraz fazla

(Şu an zamlı hali ara sıra indirim geliyor 15000'e düşüyor)

-MUX var.
-Ekran 240Hz
-Bataryası 4/6 saat götürüyor
-15.6"
-Hafif
-Soğutması başarılı
-Auto mod soğutması Tulpar'a göre daha başarılı.
-Tulpara göre net olarak eksisi 1 nesil eski işlemci, net artısı ise 240Hz.

Not: Şu an Tulpar'da hoparlör sorunu yaşayan kullanıcılar var. O yüzden diğer kullanıcıların yorumlarını beklemek lazım.

@T129Atak

Tulpar v25.1 alın geçin. Bu bütçede rakipsiz.

Tulpar v25.1 alın geçin. Bu bütçede rakipsiz.
Hocam şu an cihazda hoparlör ve kulaklıkta ses gelmeme sorunu yaşayan kullanıcılar varmış. (3 kişi civarı)
Sorun ürün bazlıysa veya yazılımla çözülebilecekse iyi fakat şu haliyle beklemek lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı