Gaming laptop önerisi

Bütçe
35000-45000

as_not_found

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf A15 FA507NV:Ryzen 7 7735hs-RTX4060 Mobile GPU-DDR5 Sk Hynix 4800 Mhz 2x8 Ram- 512GB Micron nvme SSD
Bir tane arkadaşım bu bütçeyle laptop alacak pek fazla bilgisi olmadığı için size soruyorum bu bütçeyle alınabilecek en iyi gaming laptop nedir?(not SSD'si 1TB olsa iyi olur.)

Son düzenleyen: Moderatör:

1694159905127.png

Eki Görüntüle 1936479
Hayda neden rtx 40 serisi bu kadar güçsüz bilginiz var mı?

Eki Görüntüle 1936479
Hocam Rtx4060 ile 4070 arasında yaklaşık 10fps fark var diye biliyorum aradaki farka değmez bence. 4070'li Rog strip en son hatırladığım kadarıyla 54e satıştaydı.

Eki Görüntüle 1936479

Arkadaşın attığı ROG STRIX soğutma ve malzeme kalitesi olarak Victus'tan çok çok önde. Ama donanım önemliyse Victus'ta olabilir.

Hocam RTX4060 ile 4070 arasında yaklaşık 10FPS fark var diye biliyorum aradaki farka değmez bence. 4070'li ROG strip en son hatırladığım kadarıyla 54e satıştaydı.

Oyunlarda genel %25 civarı oynuyor. Ve 4 bin lira var arada. ASUS'un soğutma performansını tam bilmiyorum devrimsel bir fark varsa alınabilir ama kartlar arasında gözle görülür fark var.

Oyunlarda genel %25 civarı oynuyor. Ve 4 bin lira var arada. ASUS'un soğutma performansını tam bilmiyorum devrimsel bir fark varsa alınabilir ama kartlar arasında gözle görülür fark var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Pazarama 4070 Rog Strix fiyatı

O kadar farka değmez gibi. Konu sahibine güç lazımsa ısınsın sorun değil diyorsa ve orta kasa kalitesine tamam diyorsa Victus. Kasa kalitesi yüksek olsun diyorsan ve soğutması iyi olsun diyorsan ROG STRIX ama %25 performans kaybı yaşamış olursunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı