Gaming laptop önerisi

Neden bu kadar ön yargilisiniz
1- O kadar paralar verilip monster alınması bana saçma geliyor kendini ispatlamamış bir firma bana göre.
2- İşçiliği leş, servise yollarım temizliğini yaptırırım diyorsan üzgünüm temizlik yaptıklarından bile şüpheliyim.
3- Ben MSI'yı, TUF serilerini bile sevmiyorum bildiğin soba gibi soğutmaları rezalet. Acer 15-16'lar baya iyi soğutması, 140W vs. olması.

Bu kasa Abra serilerindeki kasadan farklı değil mi arkadaşlar? Sizce alınır mı? Ekranı büyük olması da işime geliyor, hiç Acer kullanmadım ama Acer mı düşünmeliyim? Fakat imkanım çok yukarı çıkmıyor malum :(

Nitro 16'yi HB 37K'ya satiyordu onun stok bitmis. En ucuzu 41K civarinda simdi ama cikmaya deger mi diyorsa deger. Monster'in bu kasasi performans konusunda sikinti cikarmiyor bildigim kadariyla islemcisi limitsiz geliyordu ve 150W civari cekebiliyordu tabi termal macun degisimi lazim bunlar icin. Ancak Monster'in ben genel olarak malzeme kalitesini begenmiyorum. Tulpar - Abra fark etmez etrafimda ne kadar Monster alan varsa neredeyse yarisi bir noktada kasa kaynakli sorun yasadi ozellikle menteselerde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı