Gaming laptop önerisi

Helenski

Centipat
Daha fazla  
Bütçem pek yok. 20 bin aslında Gaming yazdımda o kadar da Gaming olmasına gerek yok. Ekran Hz'si yüksek olsun yeter FPS shooter oyunları oynarım o yüzden.

Son düzenleme:
Bütçem pek yok. 20 bin aslında Gaming yazdımda o kadar da Gaming olmasına gerek yok. Ekran Hz'si yüksek olsun yeter FPS shooter oyunları oynarım o yüzden.
165 Hz

Laptop şart değilse seyyar bir şeye gerek yoksa masaüstü sistem kur kankam neden diye soracaksan uzun bir süre laptop kullanmış biriyim ve ömürleri cidden kısa, kısa bir dönemde 4 kere laptop değişmek zorunda kaldım. Benim gözümde parayı heba etmek gibi bir şey Mac dışı laptop almak ama yine de kendi kararın ve oyun için bir şey istiyorsan bu kesinlikle masaüstü olmak zorunda laptop ofis ve okul işleri için üretilen bir şey.

Laptop şart değilse seyyar bir şeye gerek yoksa masaüstü sistem kur kankam neden diye soracaksan uzun bir süre laptop kullanmış biriyim ve ömürleri cidden kısa, kısa bir dönemde 4 kere laptop değişmek zorunda kaldım. Benim gözümde parayı heba etmek gibi bir şey Mac dışı laptop almak ama yine de kendi kararın ve oyun için bir şey istiyorsan bu kesinlikle masaüstü olmak zorunda laptop ofis ve okul işleri için üretilen bir şey.

Kullanmasını bilene bence gayet kullanılabilir 80-90 sıcaklıkta yüksek FPS için fanlar Full açık kullanırsan kısa ömürlü olur tabii.

Kullanmasını bilene bence gayet kullanılabilir 80-90 sıcaklıkta yüksek FPS için fanlar Full açık kullanırsan kısa ömürlü olur tabii.

Kullanmasını biliyorum ve sadece ofis programları kullanıyordum ( adeko, AutoCAD, Aspire vs. ) Ve ona rağmen bir süre sonra sorunlar çıkıyordu kendiliğinden tamir etmek istesen zaten tek parça için bir çok şey değiştiriliyor ve neredeyse PC fiyatında bir fiyat biçiliyor onun için her zaman masaüstü çok daha mantıklı.

Kullanmasını biliyorum ve sadece ofis programları kullanıyordum ( adeko, AutoCAD, Aspire vs. ) ve ona rağmen bir süre sonra sorunlar çıkıyordu kendiliğinden tamir etmek istesen zaten tek parça için birçok şey değiştiriliyor ve neredeyse PC fiyatında bir fiyat biçiliyor onun için her zaman masaüstü çok daha mantıklı.

Hangi laptoptu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı