Oyun ve gündelik işler için laptop arıyorum. İşlemci için önceliğim AMD, ekranı 2K veya 4K olursa daha iyi olur. Maksimum bütçem 45000 ve 2. el/sıfır fark etmez.
Hocam 8K daha ucuza 2. el RTX 4070'li laptop buldum HP Victus. Bu biraz kazık değil mi sıfır olsa da?
Öneriniz var mı?Monster'den uzak dur ASUS, MSI vs tarzı bilindik iyi markalara yönel bence
Hocam 8K daha ucuza 2. el RTX 4070'li laptop buldum HP Victus. Bu biraz kazık değil mi sıfır olsa da?
Öneriniz var mı?
Öneriniz var mı?
Öneriniz var mı?
HP VİCTUS 16 S0065NTHayir kazik degil. 2. el cihazin daha uygun olmasi tabii ki daha normal. Hangi modeli Victus'un?
Victus ile Aorus'u bir tutmak hata olur çünkü birisi giriş seviyesiyken diğeri high-end. İkinci el piyasasını bilmiyorum, ondan ikinci el önermemem.Hocam 8K daha ucuza 2. el RTX 4070'li laptop buldum HP Victus. Bu biraz kazık değil mi sıfır olsa da?
Fiyatina ve temiz olup olmamasina bagli olarak belki alinabilir. Panel olarak kötü bir model. Önermem normalde.HP VİCTUS 16 S0065NT
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.