Efems Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 664 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #1 Sunum gibi şeyler için kullanacağım. İkisi arasında kaldım.(aklımda herhangi bir model yok) sizce hangisini almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2023
Sunum gibi şeyler için kullanacağım. İkisi arasında kaldım.(aklımda herhangi bir model yok) sizce hangisini almalıyım?
S said şanlı Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 333 17 Kasım 2023 #2 İşlemci oyun laptopun da daha iyi diğeri biraz daha basit işler için.
gumbald_amca Centipat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 687 Çözümler 4 17 Kasım 2023 #3 Eger cok oyun oynanmayacaksa, batarya ve tasinabilirlik acisindan Ryzen islemcili Asus Vivobook modellerine bakabilirsin.
Eger cok oyun oynanmayacaksa, batarya ve tasinabilirlik acisindan Ryzen islemcili Asus Vivobook modellerine bakabilirsin.
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #4 Oyun oynamayacaksan ve taşınabilirlik önemliyse Gaming almanız iyi olmaz.
gumbald_amca Centipat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 687 Çözümler 4 17 Kasım 2023 #5 said şanlı dedi: İşlemci oyun laptopun da daha iyi diğeri biraz daha basit işler için. Genişletmek için tıkla... Gaming laptoplarda kullanilan H ibareli islemciler de cogu notebook'da kullaniliyor. Sadece ekran karti olmadigi icin oyun acisindan verimli olmaz, ancak diger butun islemler icin daha avantajli denebilir.
said şanlı dedi: İşlemci oyun laptopun da daha iyi diğeri biraz daha basit işler için. Genişletmek için tıkla... Gaming laptoplarda kullanilan H ibareli islemciler de cogu notebook'da kullaniliyor. Sadece ekran karti olmadigi icin oyun acisindan verimli olmaz, ancak diger butun islemler icin daha avantajli denebilir.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 17 Kasım 2023 #6 Gaming al sunum için kullanabilirsin yine. Dersen bana şarj lazım çok gitsin gamingi direkt ele zaten.
Gaming al sunum için kullanabilirsin yine. Dersen bana şarj lazım çok gitsin gamingi direkt ele zaten.
7 731001 Decipat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 1.953 Çözümler 37 17 Kasım 2023 #7 Efems dedi: Sunum gibi şeyler için kullanacağım. İkisi arasında kaldım.(aklımda herhangi bir model yok) sizce hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... oyun oynamayacaksanız gaming laptop kesinlikle almayın hem bom boş özellikleri var hemde bataryası kısa süreli bence laptop idaeldir
Efems dedi: Sunum gibi şeyler için kullanacağım. İkisi arasında kaldım.(aklımda herhangi bir model yok) sizce hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... oyun oynamayacaksanız gaming laptop kesinlikle almayın hem bom boş özellikleri var hemde bataryası kısa süreli bence laptop idaeldir
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #8 731001 dedi: Hem bom boş özellikleri. Genişletmek için tıkla... Hangi özellik boş Gaming laptoplarda?
731001 dedi: Hem bom boş özellikleri. Genişletmek için tıkla... Hangi özellik boş Gaming laptoplarda?
Efems Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 664 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #9 gumbald_amca dedi: Eger cok oyun oynanmayacaksa, batarya ve tasinabilirlik acisindan Ryzen islemcili ASUS Vivobook modellerine bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam muhtemelen okulda Valorant falan oynarım.
gumbald_amca dedi: Eger cok oyun oynanmayacaksa, batarya ve tasinabilirlik acisindan Ryzen islemcili ASUS Vivobook modellerine bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam muhtemelen okulda Valorant falan oynarım.
gumbald_amca Centipat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 687 Çözümler 4 17 Kasım 2023 #10 Efems dedi: Hocam muhtemelen okulda Valorant falan oynarım. Genişletmek için tıkla... H ibareli Ryzen islemci bulunduran modellerden alabilirsiniz. Valorant'da gayet iyi performans veriyorlar.
Efems dedi: Hocam muhtemelen okulda Valorant falan oynarım. Genişletmek için tıkla... H ibareli Ryzen islemci bulunduran modellerden alabilirsiniz. Valorant'da gayet iyi performans veriyorlar.