Gaming laptop vs PS 5

H_Y_D_R_A

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ram:16 GB , Ekran Kartı:RTX3050Tİ , İşlemci:İ7-11800
2 ay once falan konsol camiasına ilk adimimi Series S ile attim. Onceden bir Gaming laptop vardi RTX 3050 Ti olan, fan sesinden, oyunlarin stail olmamasindan dolayi falan konsol almistim. 3,4 ay sonra PS 5 alacagim.
Sorum su: Sizce Series S'i satip devammi edeyim laptoptan (cunku PS oyunlari artik PC'ye geliyor Xbox oyunlari zaten hep geliyordu gelmeyede devam ediyor)
Ya da PS 5 alip devammi edeyim konsoldan. 2 konsolunda arti yonleri var benim icin PS oyunlari ile One gecerken Xbox ise Game Pass ile once geciyor bana gore. Sizce ne yapmaliyim? Laptopta grafik ayarlarini ortaya ceksem stabil olur mu?
Yoksa PS 5 mi almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence Series S satıp iyi bir masaüstü sistem alın. PS5 almak istemenizden taşınabilirliğin önemli olmadığını düşünüyorum. Pek taşınabilir bir cihaz değil.

İlk olarak PS tarafıda artık bir oyun kütüphane aboneliğine sahip. İkinci olarak bütçeniz varsa PS5 gayet güzel konsol.

İlk olarak PS tarafıda artık bir oyun kütüphane aboneliğine sahip. İkinci olarak bütçeniz varsa PS5 gayet güzel konsol.

Bütçe var fakat ayda 2,3 kere bir yerlere gidiyorum, o yuzden oyunlara her yerde devam etmek icin laptop mu PS mi diye dusunuyorum.

Bence Series S satıp iyi bir masaüstü sistem alın. PS5 almak istemenizden taşınabilirliğin önemli olmadığını düşünüyorum. Pek taşınabilir bir cihaz değil.

Hocam ayda 2,3 kere bir yerlere gidiyorum o yuzden kararsızım PS de oyunlar stabil 60 FPS PC de bu stabillik olur mu bilmiyorum.

Hocam ayda 2,3 kere bir yerlere gidiyorum o yuzden kararsızım PS de oyunlar stabil 60 FPS PC de bu stabillik olur mu bilmiyorum.

Stabil 60 FPS değil hocam. Mesela FFXVI FPS oranı berbattı. Jedi Survivor falan da berbattı. PS5, yavaş yavaş 40-30 FPS dönemine geliyor. Çok seyahat etmeyecekseniz bence masaüstü daha mantıklı.

Şahsen PS5 daha mantıklı bir tercih.

Laptop aslinda almak istemiyorum fazla fan sesi, optimize olmayan oyunlar falan cok sorun yaratiyor. Spider-Man Remastered ilk ciktigi zaman arkadasin 3060'li laptop ta oyuna girdigimiz ilk 5 dk da oyun drop yiyordu.

Laptop aslinda almak istemiyorum fazla fan sesi, optimize olmayan oyunlar falan cok sorun yaratiyor. Spider-Man Remastered ilk ciktigi zaman arkadasin 3060'li laptop ta oyuna girdigimiz ilk 5 dk da oyun drop yiyordu.

Hocam laptop zaten çok seyahat edecek adamlar için. Hani PS5 de taşınabilir değil.

Stabil 60 FPS değil hocam. Mesela ffxvı FPS oranı berbattı. Jedi survivor falan da berbattı. PS5, yavaş yavaş 40-30 FPS dönemine geliyor. Çok seyahat etmeyecekseniz bence masaüstü daha mantıklı.

Ffxvı nedir hocam bir de konsollardaki performans kalite modları vardı performansta 60 FPS vermiyor mu PS 5 artik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…