Gaming laptoplar şarjda mı kullanılır?

Meraklı1kişi

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yük altındayken (program kullanırken, oyun oynarken) laptopumu şarjda mı kullanmalıyım? Şarjda kullanmanın bataryaya herhangi bir zararı olur mu? Cevaplarsanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar, yük altındayken (program kullanırken, oyun oynarken) laptopumu şarjda mı kullanmalıyım? Şarjda kullanmanın bataryaya herhangi bir zararı olur mu? Cevaplarsanız sevinirim.
Uzun vadede zararı olabilir. Eğer şarja takılı değilken oynarsanız büyük FPS kayıpları yaşarsınız. O yüzden şarjda oynamanız gerekiyor.

Şarjdan çıktığı an laptoplar genelde 60FPS'ye sabitler zaten. Şarjda kullanmanız tavsiyemdir. Gaming olmasa da laptopumu yıllarca hiç şarjdan çıkartmadan kullandım. Bir problem yaşamadım.

Şarjdan çıktığı an laptoplar genelde 60FPS'ye sabitler zaten. Şarjda kullanmanız tavsiyemdir. Gaming olmasa da laptopumu yıllarca hiç şarjdan çıkartmadan kullandım. Bir problem yaşamadım.

Sağ olun yorumunuz için. Peki arada bir şarjdan çıkarmak herhangi bir zarar verir mi? Mesela gündelik kullanım için salona geçmek istiyorum, o zaman çıkarmam bir sorun oluşturur mu?

Hocam bende de eskiden gaming laptop vardı. 3-4 sene kullandım full şarjda bir şey olmadı. Tek sorunu şarjdan çıkarınca şarjı biraz hızlı bitiyordu okadar.

Yani laptop şarjda kullanıma ne kadar alışırsa o kadar fazla güç tüketmeye mi başlıyor hocam ?

Hiç bir sorun olmaz, ben oyun oynarken veya günlük kullanımda bile 7/24 şarjda tutuyorum. Gece yatarken çıkartıyorum ama ani bir elektrik gidip gelmesinde sorun yaratabilir diye.

Anladım teşekkürler yorumunuz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…