Cinoment Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #1 Arkadaşlar kredi çekecektim de banka kredi vermiyor 1 2 ay falan daha biriktirip alsam alınır mı? Şu anki piyasada ki fiyattan bir laptop yoksa artış olur mu fiyatlarda düşünceleriniz nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2023
Arkadaşlar kredi çekecektim de banka kredi vermiyor 1 2 ay falan daha biriktirip alsam alınır mı? Şu anki piyasada ki fiyattan bir laptop yoksa artış olur mu fiyatlarda düşünceleriniz nedir?
Fırat Albayrak Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 721 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #2 Aldığın oksijene zam geliyor. Kesin gelir
Blackbeard Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Ocak 2013 Mesajlar 3.491 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mart 2023 #3 Kredi kartına taksitle almak en mantıklısı hocam. Bazı yerler 6-9 taksite kadar fark koymuyor.
Cinoment Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #4 Blackbeard dedi: Kredi kartına taksitle almak en mantıklısı hocam. Bazı yerler 6-9 taksite kadar fark koymuyor. Genişletmek için tıkla... Kredi kartı çıkarttırdım yapıkredi world 2000 tl limiti var yükseltmek istediğimde risk değerlendirmesi sonucu olumsuz yanıt veriliyor
Blackbeard dedi: Kredi kartına taksitle almak en mantıklısı hocam. Bazı yerler 6-9 taksite kadar fark koymuyor. Genişletmek için tıkla... Kredi kartı çıkarttırdım yapıkredi world 2000 tl limiti var yükseltmek istediğimde risk değerlendirmesi sonucu olumsuz yanıt veriliyor