Gaming laptoplarda kullanılan adaptör nerede bulunur?

Furkannnn

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Yabancı bir kanalda gördüm normal şarj kablosu pille kullanılırken bu adaptör direk sistemle kullanılıyor ve baktım ucu da USB şeklindeydi. Adam 50 FPS alırken o prize takılı şarj kablosuyla 150 160 FPS almaya başladı. Tam olarak nerede bulabilirim böyle bir şey?

Merhaba. Yabancı bir kanalda gördüm normal şarj kablosu pille kullanılırken bu adaptör direk sistemle kullanılıyor ve baktım ucu da USB şeklindeydi. Adam 50 FPS alırken o prize takılı şarj kablosuyla 150 160 FPS almaya başladı. Tam olarak nerede bulabilirim böyle bir şey?

Güzel kazıklama yöntemi.

FPS'in şarj kablosuyla ilgisi yok. Normalde zaten cihaza ayar yapılmışsa şarjda daha çok performans veriyor. Misal bendeki HP laptopta şarja takınca bir oyunda ortalama 10-15 FPS artış oluyor. Hangi video bilmiyorum ama milleti kandırmaya yönelik bir video olduğu kesin.

Örnek: Oynadığı oyun CS:GO olsun. Performans ayarları>Seçenekler>Güç Tasarrufu -----> 50FPS

Cihaz şarjda "tam performansta" çalışınca 150-160 FPS.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı