kornstyla Decapat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 235 3 Haziran 2023 #1 Gaming laptoplarda bulunan 16 GB DDR4 RAM beni kaç yıl götürür? Değiştirmek istesem DDR5'e geçiş yapabilir miyim ileri zamanlarda?
Gaming laptoplarda bulunan 16 GB DDR4 RAM beni kaç yıl götürür? Değiştirmek istesem DDR5'e geçiş yapabilir miyim ileri zamanlarda?
Serhat .s Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 977 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #3 kornstyla dedi: Gaming laptoplarda bulunan 16 GB DDR4 RAM beni kaç yıl götürür? Değiştirmek istesem DDR5'e geçiş yapabilir miyim ileri zamanlarda? Genişletmek için tıkla... Yapamazsınız. Masaüstü değil bu. Anakartın DDR4 nasıl DDR5 takacaksın? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2023
kornstyla dedi: Gaming laptoplarda bulunan 16 GB DDR4 RAM beni kaç yıl götürür? Değiştirmek istesem DDR5'e geçiş yapabilir miyim ileri zamanlarda? Genişletmek için tıkla... Yapamazsınız. Masaüstü değil bu. Anakartın DDR4 nasıl DDR5 takacaksın?
kornstyla Decapat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 235 3 Haziran 2023 #4 Egehanss dedi: İşlemcin nedir? Genişletmek için tıkla... Şu an kendim kullanmıyorum alacağım laptopta var da bu DDR4 RAM onu söyleyeyim ben size. Cihazda i5-13500H var. Serhat .s dedi: Yapamazsınız. Masaüstü değil bu. Anakartın DDR4 nasıl DDR5 takacaksın? Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum teşekkür ederim.
Egehanss dedi: İşlemcin nedir? Genişletmek için tıkla... Şu an kendim kullanmıyorum alacağım laptopta var da bu DDR4 RAM onu söyleyeyim ben size. Cihazda i5-13500H var. Serhat .s dedi: Yapamazsınız. Masaüstü değil bu. Anakartın DDR4 nasıl DDR5 takacaksın? Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum teşekkür ederim.