Gaming laptopların FPS'i neden düşük?

Bendede Acer nitro 5 var. Muxswitch tam olarak nedir?

Sanırım aynı model kullanıyoruz bios güncel değil büyük ihtimalle benimde güncellemem lazım

RAM'iniz tek kanal o yüzden. Bir RAM daha eklemeniz gerek.

MUX Switch olmasına gerek yok.

RAM'iniz tek kanal o yüzden. Bir RAM daha eklemeniz gerek.

MUX Switch olmasına gerek yok.
Hocam sorun RAM'de olsa harici monitöre bağladığında FPS iki katına çıkmazdı. Ayrıca ekran kartı harici olduğu için çift kanal RAM'in yaratabileceği maksimum FPS farkı 5-10 FPS.

Hocam sorun RAM'de olsa harici monitöre bağladığında FPS iki katına çıkmazdı. Ayrıca ekran kartı harici olduğu için çift kanal RAM'in yaratabileceği maksimum FPS farkı 5-10 FPS.

Hocam tam olarak sorunda bu. Açıkçası sorun bu olmasa bile MUX Switch olmadan ekran kartını düzgün bir şekilde kullanabilmesi lazım. Normalde MUX Switch olmayan laptoplarda FPS 2 katı artmaz 10 15 FPS artar. Demek ki arkadaş bir şekilde harici ekran kartı ile değil dahili ekran kartı ile oynuyor. Her laptopta MUX Switch olmak zorunda degil mux switchsizde normal FPS alabilmesi lazım arkadaşın.

İlk videodaki şeyi yaptığımızda ekran kartına fazla yüklenmiş olmaz mıyız ekran kartının ömrü çabuk bitebilir mi bir de sıcaklıkları artmaz mı cevaplarsanız sevinirim

İlk videodaki şeyi yaptığımızda ekran kartına fazla yüklenmiş olmaz mıyız ekran kartının ömrü çabuk bitebilir mi bir de sıcaklıkları artmaz mı cevaplarsanız sevinirim.

Sıcaklığın aman aman artıcağını sanmam zaten 1650 ömrü oyunlara Max 4 sene daha ömür vadiden pek bir şey olmaz.

Hayır hocam. Kontrol ediyorum, oynadığım oyunları RTX 3050 ile açıyor. Özellikle Mafia 1'de hangi kartı kullanacağını seçiyorsun zaten. Valorant falan da RTX 3050 ile çalışıyor.

Peki teşekkürler
Hocam sıcaklık artacak olsa harici monitöre bağlayınca artardı zaten. Bir sorun olacağını düşünmüyorum yani, 1-2 derece anca.

Sıcaklığın aman aman artıcağını sanmam zaten 1650 ömrü oyunlara Max 4 sene daha ömür vadiden pek bir şey olmaz.

Bu özellik GTX'lerde yok mu bilgisayarım HP ve GTX 1650 ama BIOS'a girdiğimde Advanced kısmını göremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…