theTaha0 Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #1 Gaming laptop konusunda Ryzen mi Intel mi işlemci önerirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2025
bitmiyobxe Decipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 1.622 Makaleler 1 26 Ocak 2025 #2 Gaming için laptopda intel, masaüstünde amd
Darknight31 Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 463 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox one s all digital 1tb Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #3 Intel öneririm AMD işlemcileri daha performanslı ama masaüstü bilgisayarlarda bile ısınma sorunu var bir de AMD laptoplarını düşünün.
Intel öneririm AMD işlemcileri daha performanslı ama masaüstü bilgisayarlarda bile ısınma sorunu var bir de AMD laptoplarını düşünün.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 26 Ocak 2025 #4 Gözlemlediğim kadarıyla söyleyeyim: Ryzen işlemciler laptoplarda Intel'den daha serin çalışıyor ve daha uzun pil süreleri var.
Gözlemlediğim kadarıyla söyleyeyim: Ryzen işlemciler laptoplarda Intel'den daha serin çalışıyor ve daha uzun pil süreleri var.
Roodex Decipat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 1.767 Çözümler 4 Yer Sweden Daha fazla Sistem Özellikleri i3 12100f / RTX 3060 12 GB / 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #5 Darknight31 dedi: Intel öneririm AMD işlemcileri daha performanslı ama masaüstü bilgisayarlarda bile ısınma sorunu var bir de AMD laptoplarını düşünün. Genişletmek için tıkla... Aynen 100w ceken Intel cpular daha serin calisiyor 40w ceken AMD CPU'lardan.
Darknight31 dedi: Intel öneririm AMD işlemcileri daha performanslı ama masaüstü bilgisayarlarda bile ısınma sorunu var bir de AMD laptoplarını düşünün. Genişletmek için tıkla... Aynen 100w ceken Intel cpular daha serin calisiyor 40w ceken AMD CPU'lardan.
Darknight31 Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 463 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox one s all digital 1tb Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #6 Ellie Williams dedi: Gözlemlediğim kadarıyla söyleyeyim: Ryzen işlemciler laptoplarda Intel'den daha serin çalışıyor ve daha uzun pil süreleri var. Genişletmek için tıkla... Yani hocam ben masaüstü bilgisayar mantığıyla yürüdüm sizin dediğiniz gibi de olabilir.
Ellie Williams dedi: Gözlemlediğim kadarıyla söyleyeyim: Ryzen işlemciler laptoplarda Intel'den daha serin çalışıyor ve daha uzun pil süreleri var. Genişletmek için tıkla... Yani hocam ben masaüstü bilgisayar mantığıyla yürüdüm sizin dediğiniz gibi de olabilir.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 26 Ocak 2025 #7 @Darknight31 Farklı platformlar, bu tarz bir mantık yürütmemek lazım. Ayrıca AMD üzerindeki IHS'den dolayı 7000 serisinde ısınıyordu, bu gerçeğe rağmen Intel AMD'den daha kötü performans sergiledi. Mantık yine uyuşmuyor.
@Darknight31 Farklı platformlar, bu tarz bir mantık yürütmemek lazım. Ayrıca AMD üzerindeki IHS'den dolayı 7000 serisinde ısınıyordu, bu gerçeğe rağmen Intel AMD'den daha kötü performans sergiledi. Mantık yine uyuşmuyor.
theTaha0 Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #8 Darknight31 dedi: Intel öneririm AMD işlemcileri daha performanslı ama masaüstü bilgisayarlarda bile ısınma sorunu var bir de AMD laptoplarını düşünün. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler Roodex dedi: Aynen 100w ceken Intel cpular daha serin calisiyor 40w ceken AMD CPU'lardan. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam
Darknight31 dedi: Intel öneririm AMD işlemcileri daha performanslı ama masaüstü bilgisayarlarda bile ısınma sorunu var bir de AMD laptoplarını düşünün. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler Roodex dedi: Aynen 100w ceken Intel cpular daha serin calisiyor 40w ceken AMD CPU'lardan. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam