G Ghoad Hectopat Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 25 20 Şubat 2018 #1 Kasam Corsair Carbide 270R. Monitörüm eski değişmesi gerekiyor. Benim de aklima böyle bir proje geldi. Yardımcı olabilir misiniz tam malzemeler konusunda. Tema siyah ve kırmızı olucak (Deadpool ya da Starwars gibi temalar olabilir.) Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2018
Kasam Corsair Carbide 270R. Monitörüm eski değişmesi gerekiyor. Benim de aklima böyle bir proje geldi. Yardımcı olabilir misiniz tam malzemeler konusunda. Tema siyah ve kırmızı olucak (Deadpool ya da Starwars gibi temalar olabilir.)
A astigmat13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2017 Mesajlar 2.509 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2018 #2 Kasa olarak 570X, monitör olarak 3 tane Curved ekran yan yana koyabilirsin. Yalnız bu haliyle bile ateş ediyor
Kasa olarak 570X, monitör olarak 3 tane Curved ekran yan yana koyabilirsin. Yalnız bu haliyle bile ateş ediyor
G Ghoad Hectopat Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 25 20 Şubat 2018 #3 astigmat13 dedi: Kasa olarak 570X, monitör olarak 3 tane Curved ekran yan yana koyabilirsin. Yalnız bu haliyle bile ateş ediyor Genişletmek için tıkla... Kasam bence güzel. Ordaki resim örnek bu arada. 3 Curved ekranı ne ekran kartım besler(Msi GTX 1060 3Gb Gaming X) ne de bütçem yeter.
astigmat13 dedi: Kasa olarak 570X, monitör olarak 3 tane Curved ekran yan yana koyabilirsin. Yalnız bu haliyle bile ateş ediyor Genişletmek için tıkla... Kasam bence güzel. Ordaki resim örnek bu arada. 3 Curved ekranı ne ekran kartım besler(Msi GTX 1060 3Gb Gaming X) ne de bütçem yeter.