Talha cihat can Centipat Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 6 9 Ekim 2019 #1 Arkadaşlar Gaming Medusa oyuncu kulaklığım USB girişli bir kulaklık ve mikrofonumdan ses gitmiyor karşıya. Ne yapmam lazım?
Arkadaşlar Gaming Medusa oyuncu kulaklığım USB girişli bir kulaklık ve mikrofonumdan ses gitmiyor karşıya. Ne yapmam lazım?
Rediph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Yer İstanbul 9 Ekim 2019 #2 Ürünü yeni mi aldın? Yeni aldıysan kumandanın üzerinde mikrofon açma kapama tuşu var ona bas mikrofon devreye girer, bende de aynı sorun olmuştu.
Ürünü yeni mi aldın? Yeni aldıysan kumandanın üzerinde mikrofon açma kapama tuşu var ona bas mikrofon devreye girer, bende de aynı sorun olmuştu.
Talha cihat can Centipat Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 6 10 Ekim 2019 #3 Rediph dedi: Ürünü yeni mi aldın? Yeni aldıysan kumandanın üzerinde mikrofon açma kapama tuşu var ona bas mikrofon devreye girer, bende de aynı sorun olmuştu. Genişletmek için tıkla... Hayır dostum ondan dolayı değil anlayamadığım bir sorun yinede Teşekkürler
Rediph dedi: Ürünü yeni mi aldın? Yeni aldıysan kumandanın üzerinde mikrofon açma kapama tuşu var ona bas mikrofon devreye girer, bende de aynı sorun olmuştu. Genişletmek için tıkla... Hayır dostum ondan dolayı değil anlayamadığım bir sorun yinede Teşekkürler
maydonozdiyarı Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 1.658 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #4 Talha cihat can dedi: Arkadaşlar Gaming Medusa oyuncu kulaklığım USB girişli bir kulaklık ve mikrofonumdan ses gitmiyor karşıya. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Normalde öyle olmaması lazım 1 ay önce ben de aldım gayet ayar yapmadan kullanılıyordu bu işte sıkıntı var.
Talha cihat can dedi: Arkadaşlar Gaming Medusa oyuncu kulaklığım USB girişli bir kulaklık ve mikrofonumdan ses gitmiyor karşıya. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Normalde öyle olmaması lazım 1 ay önce ben de aldım gayet ayar yapmadan kullanılıyordu bu işte sıkıntı var.