Gaming monitör tavsiyesi

Gege

Femtopat
Sistemim: Ryzen 3100.
ASUS AREZ RX580 8 GB.

Bu parçalarla sizce nasıl bir monitör almalıyım? Fazla bütçem yok 75 Hz mi 144Hz mi şu an 800 TL param var ama belki tam belli olmamakla 1000 TL yapabilirim LoL, Valorant MOBA ve FPS tarzı oyunlar oynayacağım tavsiyelerinizi bekliyorum.

24G2U 75 Hz modeli ara ara 999 TL'ye iniyor. Bayram boyunca bu fiyattaydı. Beklerim derseniz ben bunu tavsiye ederim. 144 Hz olanı da 1500 TL'ye düşebiliyor.

FPS ve normal kullanım için 144 Hz oldukça iyi ama 1200 civarı bir bütçeye çıkmanız kaliteli bir model için daha iyi olacaktır.

Sistemim: Ryzen 3100.
ASUS AREZ RX580 8 GB.

Bu parçalarla sizce nasıl bir monitör almalıyım? Fazla bütçe m yok 75 Hz mi 144Hz mi şu an 800 TL param var ama belki tam belli olmamakla 1000 TL yapabilirim LoL, Valorant MOBA ve FPS tarzı oyunlar oynayacağım tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ben şahsen 144Hz tercih ederdim ama fiyatlar bayağı yüksek onun için sıfır monitör almak istiyorsan üzerine biraz daha koyarak bunu almanı öneririm: GameBooster 23.6" GB-2461CF 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Curved Gaming Monitör.
Bir arkadaşım bu monitörü kullanıyor sorun çıkarmadı. Fiyatı yüksek geldiyse ve sıfır olmasa da olur diyorsan ikinci el’de alabilirsin.

Ben şahsen 144Hz tercih ederdim ama fiyatlar bayağı yüksek onun için sıfır monitör almak istiyorsan üzerine biraz daha koyarak bunu almanı öneririm: GameBooster 23.6" GB-2461CF 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Curved Gaming Monitör.
Bir arkadaşım bu monitörü kullanıyor sorun çıkarmadı. Fiyatı yüksek geldiyse ve sıfır olmasa da olur diyorsan ikinci el’de alabilirsin.
Alibaba'dan fason üretim yaptıran Gamebooster monitöre 1350₺ vermek akıl karı değil.

Yakın fiyata şöyle seçenekler varken:

24G2U 75 Hz modeli ara ara 999 TL'ye iniyor. Bayram boyunca bu fiyattaydı. Beklerim derseniz ben bunu tavsiye ederim. 144 Hz olanı da 1500 TL'ye düşebiliyor.

FPS ve normal kullanım için 144 Hz oldukça iyi ama 1200 civarı bir bütçeye çıkmanız kaliteli bir model için daha iyi olacaktır.
1000tl 75 hz icin cok degil mi

Tabi ki çok. Sırf IPS panel diye o kadar para verilmez.

IPS isterseniz:

Ya da 1100₺ veririm derseniz:

Kullanıma göre değişir. 75 Hz ancak diğerlerine göre kaliteli bir monitör. Bundan 100 150 TL uygun monitörler var ama 24G2U kadar iyi değiller bu sebeple önerdim.

75 Hz alacaksanız iyisini alın derim en azından çünkü 144 Hz aldığınız zaman iyi bir monitör olmaz bu bütçeye. Belki HP olabilir 144 Hz 1100 TL o da.

Gidip görmek de gerekli monitörleri açıkçası. Kendim kullanmayacağım monitörü başkasına önermem.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı