Gaming Mouse Önerisi

Rasih Küçük

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Osmaniye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese merhaba. İki hafta önce G300S aldım, hayatımda kullandığım ergonomisi en kötü mouselardan biri. Bu yüzden iade ettim ve onun yerine başka bir mouse alacağım ama aklımda birkaç soru var, sorum şu:
  • Bloody V3 mü almalıyım V7 mi? Tasarım olarak V3 daha cok hoşuma gitti.
  • V3 ile alırsam makroyu da açarım ama onun yerine Steelseries Rival 100 mü alsam diye de düşünüyorum. Hemen hemen aynı fiyata gelecek ama elim büyük, bu yüzden Rival 100 icin tereddütte kalıyorum.
  • Rival 300'ü Amazon'dan alırsam 150 TL gibi makul bir fiyata gelecek. Ama sorun olursa diye korkuyorum. Bozuk çıkma ihtimaline ya da ilerleyen zamanlarda bozulmasına karşı bu yüzden tereddütlerim var.
Sizce ne yapmalıyım? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
@ertunga kardeşim sen de V3 almışsın. Sen benim yerimde olsan ne yaparsın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rival serisi sağlam hocam endişelenmene gerek yok.

Rival serisi dayanıklıdır ancak yanlarındaki pedler kolay aşınır. Onlarında 2 çiftini 20tlye türkiyeden alabilirsin zaten.

Rival Alabilirsin Fakat Bloodynin Tasarımı İyi Fakat Makrosu Kötü Diyorsan Hiç Sorma Rival Serisi Al Bence

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı