Gaming mouse önerisi

Bütçe
2500-3000

Gurkan_o7

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yeni bir mouse almak istiyorum yıllardır Gamepower bane kullanıyorum artık çok eskisi ve sanırsam ömrü bitiyor. Mouse tavsiyeleriniz nelerdir?

Sıkı bir CS2 oyuncusuyum FPS oyunları benim için önemli piyasada böyle Çin malı fareler var ama bilmiyorum yani gecikme var mıdır yok mudur kaliteli mi hani tam güvenemiyorum açıkçası Logitech Superlight X2 açıkçası bütçeme çok uzak bütçem maksimum 2.5-3K arası.

BenQ Zowie almayı planlıyorum kablolu versiyonundan sizce eski mi kaldı yoksa alınır mı? Hala canavar gibi iş görür mü size sormak istedim.

Bahsettigim Zowie mouse: https://www.sinerji.gen.tr/zowie-ec1-c-e-spor-gaming-mouse-p-44719

Bunu almayı düşünüyorum açıkçası sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Ne yapmalıyım kararsızım açıkçası öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Saygılarımla...

Son düzenleyen: Moderatör:
-
-
--
Bütçe 300 TL artarsa kampanya dahili 3300 TL'ye geliyor bu.

Son düzenleme:

Bu paralara kablolu alınmamalı hocam. Evet geneli Çin malı ama içindeki bileşenleri zaten hep benzer oluyor bu bütçede Scyrox bakabilirsin kronik sorunu yok diye biliyorum.

Çok teşekkür ederim Scyrox ile Lamzu arasında kaldım. Açıkçası sence hangisini almalıyım Lamzu daha kaliteli sanki.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar Allah razı olsun sağ olasınız.

Evet hocam, Lamzu daha kaliteli 300 TL çıkıp onu almak en mantıklısı.

Hocam kampanyadan nasıl yararlanabilirim biraz baktım da anlayamadım tam olarak.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar Allah razı olsun sağ olasınız.

Hocam kampanyadan nasıl yararlanabilirim biraz baktım da anlayamadım tam olarak.
İyzico hesap oluştur, telefon numara ile oluşturabilirsin. Ana menüden kampanyalara katıl, %25 bayram hediyesi + 500 TL ilk alışveriş. Bu 2’sine katıl sonra.

Parolapara hesabı aç. 18 yaş üstü kimlik doğrulama ile açabiliyorsun. Açtıktan sonra Parolapara uygulamasında sağ alt 3 seçenekten “Parolacard” yazacak, sanal kart oluştur de. 4.815 TL at içerisine.

Sonra Wraith ödeme ekranına gelip "SWAR" kodunu kullan, kargo bedava oluyor. İyzico ile ödeme seçeneğine bas. İyzico’ya kayıtlı olan telefon numaranı gireceksin. Kart numarası yerine Parolacard sanal kart numaranı gireceksin ve anında hesabına yatıyor 1.400 TL.

Toplamda 3.300 TL’ye alıyorsun.
İyzico hesabına 1.000 TL yatacak.
Parolapara hesabına 400 TL yatacak.

Çok teşekkür ederim reis sağ olasın.

Hocam tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakma da mouse pad olarak önerin var mı SteelSeries QCK kullanıyorum ama eskidi o da artık bari onu da değiştireyim QCK olarak devam mı edeyim yoksa onunda daha iyileri çıktı mı? bütçe çok pahalı olmasın sana zahmet

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…