Merhaba arkadaşlar, yeni bir mouse almak istiyorum yıllardır Gamepower bane kullanıyorum artık çok eskisi ve sanırsam ömrü bitiyor. Mouse tavsiyeleriniz nelerdir?
Sıkı bir CS2 oyuncusuyum FPS oyunları benim için önemli piyasada böyle Çin malı fareler var ama bilmiyorum yani gecikme var mıdır yok mudur kaliteli mi hani tam güvenemiyorum açıkçası Logitech Superlight X2 açıkçası bütçeme çok uzak bütçem maksimum 2.5-3K arası.
BenQ Zowie almayı planlıyorum kablolu versiyonundan sizce eski mi kaldı yoksa alınır mı? Hala canavar gibi iş görür mü size sormak istedim.
Bahsettigim Zowie mouse: https://www.sinerji.gen.tr/zowie-ec1-c-e-spor-gaming-mouse-p-44719
Bunu almayı düşünüyorum açıkçası sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Ne yapmalıyım kararsızım açıkçası öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Saygılarımla...
-MCHOSE L7 Pro 8K Hz Beyaz Kablosuz Gaming Mouse (MC-L7-3)
Yüksek tümsek tasarımı ve küçük bel açısı ile tasarlanan L7 serisi mouse, çeşitli el şekillerine ve kavrama stillerine mükemmel uyum sağlar.www.gaming.gen.tr
-Darmoshark M3 Pro Max Wireless Mouse
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir.Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...wraithesports.com
Banka/Kart: Wraith e-Sports bayrama özel İyzico %25 cashbackScyrox V6 8K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
--Iyzico ve Parolapara ile beraber en az 1000 TL geri ödeme kampanyasının işleyişi
Özelden de çok soran oluyor. O yüzden bildiğim bütün bilgileri burada topladım. Sık sorulan sorular iyzico ve parolapara nedir? Güvenilir midir? İki firma da T.C. Merkez bankası ve BDDK onaylı ödeme şirketleridir. Dolayısı ile güvenilir olarak kabul edilebilir. Bu firmalar neden bu kadar çok...www.technopat.net
Bütçe 300 TL artarsa kampanya dahili 3300 TL'ye geliyor bu.
Lamzu Maya X Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Evet hocam, Lamzu daha kaliteli 300 tl çıkıp onu almak en mantıklısı.Çok teşekkür ederim Scyrox ile Lamzu arasında kaldım. Açıkçası sence hangisini almalıyım Lamzu daha kaliteli sanki.
Çok teşekkür ederim Scyrox ile Lamzu arasında kaldım. Açıkçası sence hangisini almalıyım Lamzu daha kaliteli sanki.
Evet hocam, Lamzu daha kaliteli 300 TL çıkıp onu almak en mantıklısı.
İyzico hesap oluştur, telefon numara ile oluşturabilirsin. Ana menüden kampanyalara katıl, %25 bayram hediyesi + 500 TL ilk alışveriş. Bu 2’sine katıl sonra.Çok teşekkür ederim arkadaşlar Allah razı olsun sağ olasınız.
Hocam kampanyadan nasıl yararlanabilirim biraz baktım da anlayamadım tam olarak.
İyzico hesap oluştur, telefon numara ile oluşturabilirsin. Ana menüden kampanyalara katıl, %25 bayram hediyesi + 500 TL ilk alışveriş. Bu 2'sine katıl sonra.
Parolapara hesabı aç. 18 yaş üstü kimlik doğrulama ile açabiliyorsun. Açtıktan sonra Parolapara uygulamasında sağ alt 3 seçenekten “parolacard” yazacak, sanal kart oluştur de. 4.815 TL at içerisine.
Sonra Wraith ödeme ekranına gelip "swar" kodunu kullan, kargo bedava oluyor. İyzico ile ödeme seçeneğine bas. İyzico'ya kayıtlı olan telefon numaranı gireceksin. Kart numarası yerine parolacard sanal kart numaranı gireceksin ve anında hesabına yatıyor 1.400 TL.
Toplamda 3.300 TL'ye alıyorsun.
İyzico hesabına 1.000 TL yatacak.
Parolapara hesabına 400 TL yatacak.
İyzico hesap oluştur, telefon numara ile oluşturabilirsin. Ana menüden kampanyalara katıl, %25 bayram hediyesi + 500 TL ilk alışveriş. Bu 2'sine katıl sonra.
Parolapara hesabı aç. 18 yaş üstü kimlik doğrulama ile açabiliyorsun. Açtıktan sonra Parolapara uygulamasında sağ alt 3 seçenekten “parolacard” yazacak, sanal kart oluştur de. 4.815 TL at içerisine.
Sonra Wraith ödeme ekranına gelip "swar" kodunu kullan, kargo bedava oluyor. İyzico ile ödeme seçeneğine bas. İyzico'ya kayıtlı olan telefon numaranı gireceksin. Kart numarası yerine parolacard sanal kart numaranı gireceksin ve anında hesabına yatıyor 1.400 TL.
Toplamda 3.300 TL'ye alıyorsun.
İyzico hesabına 1.000 TL yatacak.
Parolapara hesabına 400 TL yatacak.
Çok teşekkür ederim reis sağ olasın.
Hocam tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakma da mouse pad olarak önerin var mı SteelSeries QCK kullanıyorum ama eskidi o da artık bari onu da değiştireyim QCK olarak devam mı edeyim yoksa onunda daha iyileri çıktı mı? bütçe çok pahalı olmasın sana zahmet