Gaming Mousepad İade Edilmeli mi?

Merhabalar, steelseries qck serisinden memnun kalacağınızı düşünüyorum. Zowie EC2-A denedim, A4tech metal ayaklı mouseyi denedim, trust gxt 155 mouse denedim her birini yağ gibi kaydırma özelliğine sahip. Bu üçünden de Trust'ı şiddetle tavsiye ederim.

Atlama yapıyor yüzeyi :) Bir çok mouseda denedim sonuç bu. Bu arada Dark zaten Teknobiyotik'in Teknosa'nın Preo mantığındaki markası, kaliteli bişey çıkmaz :)
G300s kullanmaktayım. Fareyi hareket ettirirken bahsettğiniz gibi atlama vs. hissetmiyorum. Siz hangi farelerde bu soruna rastladınız? Dark evet dediğiniz gibi Teknobiyotik'in kendi markası. Fakat bana Preo ürünlerinden bahsetmeyin. Daha ilk görünüşte bile beni almayın diyor ürünler. :ROFL:

G300s kullanmaktayım. Fareyi hareket ettirirken bahsettğiniz gibi atlama vs. hissetmiyorum. Siz hangi farelerde bu soruna rastladınız? Dark evet dediğiniz gibi Teknobiyotik'in kendi markası. Fakat bana Preo ürünlerinden bahsetmeyin. Daha ilk görünüşte bile beni almayın diyor ürünler. :ROFL:
Corsair Glaive, Steelseries Rival 600 başta olamak üzere bir çok ürün. Oyunda bir anda ani hareketle bir noktaya sürükle sonra yavaş şekilde aynı noktaya gel bakalım mouse padde ki toplam mesafe aynı olacak mı :) Ufak hata payları olacaktır ama ciddi farklar oluyor Dark'ın ürününde. Neyse konu saptı iyice kaliteli olamadığını bilmeleri yeterli alacak arkadaşların, masada kullanmaktan her türlü iyidir o kadar.

Corsair Glaive, Steelseries Rival 600 başta olamak üzere bir çok ürün. Oyunda bir anda ani hareketle bir noktaya sürükle sonra yavaş şekilde aynı noktaya gel bakalım mouse padde ki toplam mesafe aynı olacak mı :) Ufak hata payları olacaktır ama ciddi farklar oluyor Dark'ın ürününde. Neyse konu saptı iyice kaliteli olamadığını bilmeleri yeterli alacak arkadaşların, masada kullanmaktan her türlü iyidir o kadar.
Hmm bahsettiğiniz atlamayı fiziksel olarak farenin takılması olarak anlamıştım. Fareyi genel olarak düşük DPI seviyesinde kullandığım için veya bir E-sporcu düzeyinde profesyonel oyun oynamadığım için bu tarz bir sorunla karşılaşmamam normal sanırım. (Yakın zamanda bu tarz bir sorunun olup olmadığını test edeceğim.) Fakat bu fare pedini tercih edecek kişilerin zaten bahsettiğiniz kalitede fare kullanacağını düşünmüyorum. Fare için o kadar bütçe ayıran birisi bir zahmet daha kaliteli bir fare pedine yönelsin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı