rinkull Hectopat Katılım 18 Ekim 2013 Mesajlar 284 Çözümler 1 11 Mayıs 2020 #11 Selamlar, Undervolt işleminden verim alamazsanız cihazınızın fanlarını ve hava ızgaralarını temizleyi deneyin.
Selamlar, Undervolt işleminden verim alamazsanız cihazınızın fanlarını ve hava ızgaralarını temizleyi deneyin.
A Abdulkadir_ege Megapat Katılım 30 Kasım 2016 Mesajlar 392 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2020 #12 JohnConstantine dedi: Güç Ayarlarından işlemci max. kullanım limitini 85'e çekin, pek sorun olmayacak bence Genişletmek için tıkla... Bunu yapmanız da bir çözüm fakat 10 15 fps kaybı söz konusu o yüzden yapmamanız daha iyi olur.
JohnConstantine dedi: Güç Ayarlarından işlemci max. kullanım limitini 85'e çekin, pek sorun olmayacak bence Genişletmek için tıkla... Bunu yapmanız da bir çözüm fakat 10 15 fps kaybı söz konusu o yüzden yapmamanız daha iyi olur.