A AlponNn Picopat Katılım 2 Mart 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #1 Merhaba, üniversite okuduğum için tatil zamanlarında uzun otobüs yolculuğu yapmaktayım. Bu süreçte Gaming notebookumun zarar görmemesi için kaliteli ve koruması güzel sırt çantasına ihtiyacım var, önerebileceğiniz çanta var mı? Bütçe 1000 TL. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2025
Merhaba, üniversite okuduğum için tatil zamanlarında uzun otobüs yolculuğu yapmaktayım. Bu süreçte Gaming notebookumun zarar görmemesi için kaliteli ve koruması güzel sırt çantasına ihtiyacım var, önerebileceğiniz çanta var mı? Bütçe 1000 TL.
Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.996 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #2 Hocam yakınlarda Vatan varsa bir uğra, ben oradan aldım memnunum.
A AlponNn Picopat Katılım 2 Mart 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #3 Lava Catopuma dedi: Hocam yakınlarda Vatan varsa bir uğra, ben oradan aldım memnunum. Genişletmek için tıkla... Bulunduğum yerde vatan yok maalesef, marka modeli nedir acaba çantanızın ?
Lava Catopuma dedi: Hocam yakınlarda Vatan varsa bir uğra, ben oradan aldım memnunum. Genişletmek için tıkla... Bulunduğum yerde vatan yok maalesef, marka modeli nedir acaba çantanızın ?
Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.996 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #4 AlponNn dedi: Bulunduğum yerde vatan yok maalesef, marka modeli nedir acaba çantanızın ? Genişletmek için tıkla... Valla bilmiyorum modelini çok pahalı değil
AlponNn dedi: Bulunduğum yerde vatan yok maalesef, marka modeli nedir acaba çantanızın ? Genişletmek için tıkla... Valla bilmiyorum modelini çok pahalı değil