Gaming notebook mu toplama bilgisayar mı?

Bütçe
15-25k

Prinqellon

Decapat
Daha fazla  
Piyasaya çok uzağım. 0 bilgim var. Taşıma kolaylığından dolayı laptop istiyorum, ama masaüstü ile arasında büyük farklar varsa kararım değişebilir. Monster Notebooklara bakıyorum ve 22-23 civarlarına 3050 Ti 16 GB RAM 1 TB hafızalı ürünleri var. Bunlar iyi midir? 15-25 arası bütçem var. Yardımcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
O paraya eğer teşınabilirlik önemli değilse taş gibi bir masaüstü güzellik alabilirsin

Şimdi kesin çoğu kişi kasa al daha ucuza gelir der de bence kasa alma gereksiz yer kaplıyor laptop alman tavsiyemdir hiç bir fark olmaz sadece biraz ısı olur oda her laptopta var..

O bütçeye 3070 ti bile toplarsınız fiyat ve performans olarak masaüstü çok daha iyi.

O fiyata 3060 alinabiliyorken 3050/ti bakmak saçma olur, masaüstü elbette çok daha fazla performans sunuyor ama karar vermeniz lazım sizin için hangisi daha önemli diye.

Doğruları konuşunca direk dislike alıyorum herkesten yalan mı kasa alınca gereksiz yer kaplıyor ve her yere götüremiyorsun laptop her türlü geçer gider.

@ÖYLEBÖYLEGİDİYOZGARİ, fark olmaz derken? Atıyorum laptop içerisindeki 3080 masaüstündeki 3070'e denk performans sergiler. Bu tarz bir orantı olur. Konu sahibine tavsiyem masaüstü için sağlamından bir sistem toplaması. Arasında fark var gerçekten.

Şimdi kesin çoğu kişi kasa al daha ucuza gelir der de bence kasa alma gereksiz yer kaplıyor laptop alman tavsiyemdir hiç bir fark olmaz sadece biraz ısı olur oda her laptopta var..

Bir bilgisayarın yer kaplaması neden sorun teşkil ediyor hocam ? Film izlemek ne bileyim internette dolaşmak için tamam alırsın laptopu dizine kurcalarsın ama bu şekilde rahat oyun oynayamassın mesela. Amaca göre değişir durum. Laptopta oyun oynamak istiyorsan yine bir masaya koyacaksın yine mouse kullanacaksın kasa dışında aynı yeri işgal edeceksin. Hiç bir fark olmaz demişsin, nasıl hiç bir fark olmuyor ? 25 bine gayet güzel sistem toplarsın ama aynı fiyat aralığındaki laptop onun yanından geçmez. Maksadın oyun değilse veya programlama gibi şeyler değilse zaten neden 3050 veya 3060 li laptopa o kadar para veresin ? Çok daha ucuz fiyatlara bir laptop alır kullanırsın.Yani iyi kötü yanlarını sıralarsın anlarımda bu kadar basit argümanlada savunma yapılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…