D Drois Megapat Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2017 #1 Elimde GE62 6QD Apache Pro | MSI Global | Laptops - The best gaming laptop provider bu notebookdan var. İlerde istesem bunun ekran kartını vs değiştirebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2017
Elimde GE62 6QD Apache Pro | MSI Global | Laptops - The best gaming laptop provider bu notebookdan var. İlerde istesem bunun ekran kartını vs değiştirebilir miyim?
S Silinen üye 155723 Ziyaretçi 15 Şubat 2017 #2 Bişgisayarınızda anakarta entegre bir grafik kartı var değiştirilememektedir. Gördüğüm kadarıyla ngff tipi m2 ssd var onu değiştirebilirsiniz. Gördüğüm kadarıyla, Ram ve harddisk dışında yükseltebileceğiniz opsiyon bulunmamakta.
Bişgisayarınızda anakarta entegre bir grafik kartı var değiştirilememektedir. Gördüğüm kadarıyla ngff tipi m2 ssd var onu değiştirebilirsiniz. Gördüğüm kadarıyla, Ram ve harddisk dışında yükseltebileceğiniz opsiyon bulunmamakta.
Süleyman A. Hectopat Katılım 7 Temmuz 2016 Mesajlar 33 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisi 15 Şubat 2017 #3 Drois dedi: Elimde GE62 6QD Apache Pro | MSI Global | Laptops - The best gaming laptop provider bu notebookdan var. İlerde istesem bunun ekran kartını vs değiştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Laptoptan memnun musunuz? Ben de almayı düşünüyorum yakın zamanda bu modeli çok fazla yorum inceleme bulamadım.
Drois dedi: Elimde GE62 6QD Apache Pro | MSI Global | Laptops - The best gaming laptop provider bu notebookdan var. İlerde istesem bunun ekran kartını vs değiştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Laptoptan memnun musunuz? Ben de almayı düşünüyorum yakın zamanda bu modeli çok fazla yorum inceleme bulamadım.
D Drois Megapat Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2017 #4 Memnunum fakat artık alınmasını tavsiye etmiyorum 960m olduğu için bf1 oynarken arada kasmalar yaşanıyor fakat tavsiye ederim her şekilde
Memnunum fakat artık alınmasını tavsiye etmiyorum 960m olduğu için bf1 oynarken arada kasmalar yaşanıyor fakat tavsiye ederim her şekilde