Gaming PC için 150TL termal macun

AYC

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Nükleer Mühendisi, Oyun Geliştiricisi, Oyun Yayıncısı
RAM
16gb 2666Mhz
Merhabalar i7 9750H ve RTX 2060 olan bir laptop kullanıyorum işlemci yeni oyunlarda 90-98 ekran kartı ise 83-87 derece arasında gidip geliyor. 150TL bütçe ile Thermal Grizzly 12,5 w/m. K 1gr bir macun var hem işlemci hem de ekran kartına yeter mi 1gr veya Cooler Master Arctic gibi markalardan macun önerir misiniz?

WhatsApp Image 2022-02-03 at 15.35.49.jpeg

Merhabalar i7 9750H ve RTX 2060 olan bir laptop kullanıyorum işlemci yeni oyunlarda 90-98 ekran kartı ise 83-87 derece arasında gidip geliyor. 150TL bütçe ile Thermal Grizzly 12,5 w/m. K 1gr bir macun var hem işlemci hem de ekran kartına yeter mi 1gr veya Cooler Master Arctic gibi markalardan macun önerir misiniz?
Master Gel Pro öneririm.

İşlemci ve ekran kartı için ikisine de tek kullanımlık olacak şekilde yetecektir.

Sanırım bundan alacağım akma direncine 130-170 Pas diyor iyi midir?

Sanırım bundan alacağım akma direncine 130-170 pas diyor iyi midir?

Bence hydronaut alın veya MX 4 (ben olsam MX 4 alırım çünkü grizzlylerde çok pumpout oluyor.)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı