Selamlar yakında elime para geçecek ve bu parayla kendime güzel bir kasa almak istiyorum. Birkaç arkadaşımla uzun süre konuştuktan sonra bu kasa ve eklediğim eklentilere karar kıldık. Ancak diğer insanların düşüncelerini merak ediyorum. Bu sebeple size birkaç soru soracağım:
1) kasanın içindeki parçalar ve yükselttiğim eklerden herhangi bir parçanın kronik, iyi denemeyecek ve diğer parçalara uymayacak bir sorunu var mı?
2) kasa ve eklentiler bu fiyatı hak ediyor mu? Fiyatı iyi mi?
3) işlemciyi 32 MB 6 çekirdekli işlemci yerine 96 MB 8 çekirdekli işlemci ile değiştirmeli miyim? Arada 8000 liralık bir fiyat farkı var ve bu biraz fazla. Genel olarak sadece oyun oynayacağım ve oyunları en yüksek ayarlarda oynamak isterim bu kadar para verdiğim bir kasa olunca.
Düşüncelerinizi merak ediyorum, saygılar.
Linkleri daha kısa bir mesaj şeklinde atmayı bilmiyorum.
Kasanın linki: GAMING-RX9070XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
1) kasanın içindeki parçalar ve yükselttiğim eklerden herhangi bir parçanın kronik, iyi denemeyecek ve diğer parçalara uymayacak bir sorunu var mı?
2) kasa ve eklentiler bu fiyatı hak ediyor mu? Fiyatı iyi mi?
3) işlemciyi 32 MB 6 çekirdekli işlemci yerine 96 MB 8 çekirdekli işlemci ile değiştirmeli miyim? Arada 8000 liralık bir fiyat farkı var ve bu biraz fazla. Genel olarak sadece oyun oynayacağım ve oyunları en yüksek ayarlarda oynamak isterim bu kadar para verdiğim bir kasa olunca.
Düşüncelerinizi merak ediyorum, saygılar.
Linkleri daha kısa bir mesaj şeklinde atmayı bilmiyorum.
Kasanın linki: GAMING-RX9070XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi