A arligorkem Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #1 Dostlar merhabalar ıkea'daki 120x60 Cm'lik çalışma masasını almayı düşünüyorum. Üzerine kasa, monitör, klavye, mouse pad ve mouse sığar mı sizce? Ürün linki: LAGKAPTEN/ADILS çalışma masası, venge-siyah
Dostlar merhabalar ıkea'daki 120x60 Cm'lik çalışma masasını almayı düşünüyorum. Üzerine kasa, monitör, klavye, mouse pad ve mouse sığar mı sizce? Ürün linki: LAGKAPTEN/ADILS çalışma masası, venge-siyah
CALLIST0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.744 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #2 Bana çok dandik geldi. Başka alternatifler bakabilirsin.
Mchd26 Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 108 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #3 Babam mobilyacı 120 liraya bunu yaparım 20 lirada kârım olur bir de çekmece koyarım dedi.
WhiteFountain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 2.063 Makaleler 1 Çözümler 19 9 Mayıs 2021 #4 Attığın ürünü almanı önermem, hali hazırda kullanıyorum ve eğer hızlı oyunlar oynuyorsan masan sallanacaktır. Güven bir masa değil.
Attığın ürünü almanı önermem, hali hazırda kullanıyorum ve eğer hızlı oyunlar oynuyorsan masan sallanacaktır. Güven bir masa değil.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.051 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #5 arligorkem dedi: Dostlar merhabalar ıkea'daki 120x60 Cm'lik çalışma masasını almayı düşünüyorum. Üzerine kasa, monitör, klavye, mouse pad ve mouse sığar mı sizce? Ürün linki: LAGKAPTEN/ADILS çalışma masası, venge-siyah Genişletmek için tıkla... Çok dar geldi bana. Sadece setup içinse olabilir ama ders çalışacağın zaman felan kenarı koymaya yer olmaz.
arligorkem dedi: Dostlar merhabalar ıkea'daki 120x60 Cm'lik çalışma masasını almayı düşünüyorum. Üzerine kasa, monitör, klavye, mouse pad ve mouse sığar mı sizce? Ürün linki: LAGKAPTEN/ADILS çalışma masası, venge-siyah Genişletmek için tıkla... Çok dar geldi bana. Sadece setup içinse olabilir ama ders çalışacağın zaman felan kenarı koymaya yer olmaz.
A arligorkem Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #6 CALLIST0 dedi: Bana çok dandik geldi. Başka alternatifler bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim. bildigin bi alternatif varsa link bırakabilir misin? Mchd26 dedi: Babam mobilyacı 120 liraya bunu yaparım 20 lirada kârım olur bir de çekmece koyarım dedi. Genişletmek için tıkla... ellerinden öperim. Adanadaysanız geleyim size yaptırayım. WhiteFountain dedi: Attığın ürünü almanı önermem, hali hazırda kullanıyorum ve eğer hızlı oyunlar oynuyorsan masan sallanacaktır. Güven bir masa değil. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkür ederim. Önerin varsa link bırakabilir misin? iKayraOnur dedi: Çok dar geldi bana. Sadece setup içinse olabilir ama ders çalışacağın zaman felan kenarı koymaya yer olmaz. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkür ederim.
CALLIST0 dedi: Bana çok dandik geldi. Başka alternatifler bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim. bildigin bi alternatif varsa link bırakabilir misin? Mchd26 dedi: Babam mobilyacı 120 liraya bunu yaparım 20 lirada kârım olur bir de çekmece koyarım dedi. Genişletmek için tıkla... ellerinden öperim. Adanadaysanız geleyim size yaptırayım. WhiteFountain dedi: Attığın ürünü almanı önermem, hali hazırda kullanıyorum ve eğer hızlı oyunlar oynuyorsan masan sallanacaktır. Güven bir masa değil. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkür ederim. Önerin varsa link bırakabilir misin? iKayraOnur dedi: Çok dar geldi bana. Sadece setup içinse olabilir ama ders çalışacağın zaman felan kenarı koymaya yer olmaz. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkür ederim.