Gaming setup için masa önerisi

onurcan28

Decapat
Daha fazla  
Merhaba yazın Gaming setup kuracağım 2 adet masa beğendim Bofigo 60x120 bu 2 raflı 1 rafını takmayacağım. Kasayı buraya koyacağım bir de Ceramical MS1 160x60 hangisi daha iyidir? Sizce kullanan varsa iyi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Linklerini de paylaşabilir misiniz hocam? Ayrıca PC kasanızı masanın üstüne mi koymak istiyorsunuz? Tek veya çift ekran mı kullanacaksınız?

Merhaba tek ekran kullanacağım kasamı masanın üstüne koyabilirim ma eğer bofigo marka alırsam altına koyarım. Ceramical Çalışma Masası 60x160 cm Bilgisayar Masası Ofis Masası Beyaz Fiyatı - Trendyol Bofigo 60x120 Cm 2 Raflı Çalışma Masası Bilgisayar Masası Ofis Ders Yemek Masası Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Bofigo'yu kullanan arkadaşım vardır. 2. rafın taktasını kaldırdığında oraya bilgisayarın sığabiliyorsa mantıklı olur. Hem direkt yere de değmeden biraz havada olduğundan tüm tozu da çekmez. Güzel de bir masa üstü alanı kalır sana. 60x120 yeterli bir alan. Eğer mümkün olursa monitör için deileride masaya sıkıştırılabilen ayaklardan alırsan monitörün kendi ayaklarından kurtulacağın için ekstra güzel bir kullanım alanı açılacaktır sana.

60x160 biraz fazla gelecektir. AMa ileride ikinci ekran almayı düşürsen o zaman 160cm ideal. Ben 140 cm masada dikey 32", yatay27", büyük topwer kasa ve kalan ara boşlukta da oyuncu kulaklığımı konumlandırıyorum. ort amonitör de duvara monte olduğundan çok güzel bir alanım var

Technopat Haberler

Geri
Yukarı