S selcuk9458 Femtopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #1 Merhabalar Gaming Wireless mouse almak istiyorum. Nisanci FPS oyunlari oynuyorum, 800 DPI kullanıyorum. Dusuk DPI kullandigim için sizce pahali mouselere gerek var mi? Butce sikintim yok teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2021
Merhabalar Gaming Wireless mouse almak istiyorum. Nisanci FPS oyunlari oynuyorum, 800 DPI kullanıyorum. Dusuk DPI kullandigim için sizce pahali mouselere gerek var mi? Butce sikintim yok teşekkürler.
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 20 Mart 2021 #2 selcuk9458 dedi: Merhabalar Gaming Wireless mouse almak istiyorum. Nisanci FPS oyunlari oynuyorum, 800 DPI kullanıyorum. Dusuk DPI kullandigim için sizce pahali mouselere gerek var mi? Butce sikintim yok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Pahalı fare alma işi tamamen senin bütçenle alakalı onun dışında maksimum bütçeni, elinin eninin ve boyunun kaç cm olduğunu ve fareyi nasıl tuttuğunu fingertip, claw, palm belirtirsen ona göre öneride bulunabiliriz.
selcuk9458 dedi: Merhabalar Gaming Wireless mouse almak istiyorum. Nisanci FPS oyunlari oynuyorum, 800 DPI kullanıyorum. Dusuk DPI kullandigim için sizce pahali mouselere gerek var mi? Butce sikintim yok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Pahalı fare alma işi tamamen senin bütçenle alakalı onun dışında maksimum bütçeni, elinin eninin ve boyunun kaç cm olduğunu ve fareyi nasıl tuttuğunu fingertip, claw, palm belirtirsen ona göre öneride bulunabiliriz.