Intel Core i5-10600K ile Intel Core i5-11400F arasındaki fark nedir? Genel performanslarını ve CPU sıralamasında hangisinin daha iyi olduÄunu öÄrenin.
Böyle sitelere bakmak çok mantıksız.
Videoyu izlediğimde 10600K'da alınabilir diye düşünmeye başladım.
Çünkü 11400F yer yer 80W güç tüketiyor.
Birisi 30W birisi 65W güç çekerken sıcaklıkları nasıl anlayamıyorum. Bu videolar cidden fake olabilir.
Böyle sitelere bakmak çok mantıksız.
Videoyu izlediğimde 10600K'da alınabilir diye düşünmeye başladım.
Çünkü 11400F yer yer 80W güç tüketiyor.
Birisi 30W birisi 65W güç çekerken sıcaklıkları nasıl anlayamıyorum. Bu videolar cidden fake olabilir.
Watt'larda ciddi fark var yer yer 2 katı oluyor. Performansları neredeyse aynı ama bazı oyunlarda 11400F almış gibi.
Cidden iyice kafam karıştı.
versus ta sadece adım adım karşılaştırma yapıyorum. kazanana bakmıyorum. her şeyiyle VS attırtıyor.
Watt'larda ciddi fark var yer yer 2 katı oluyor. Performansları neredeyse aynı ama bazı oyunlarda 11400F almış gibi.
Cidden iyice kafam karıştı.
versus ta sadece adım adım karşılaştırma yapıyorum. kazanana bakmıyorum. her şeyiyle VS attırtıyor.
yeri geldiğinde yüksek bir ekran kartı aldığımda OC beni kurtarcak durumda olmasını isterim
Bazı ürünlerde versus işe yarayabilir ama işlemcide mimari çok önemli. Mimariyi de testlere bakmadan yorumlayamazsın.
Bence 10600K kazanan. Ama nasıl 80W işlemciyi 48 derecede çalıştırıyor anlayamıyorum. Benim 75W çeken 5600X'im sıvı soğutma ile 70 derecelere çıkıyor oyunda.
Bazı ürünlerde versus işe yarayabilir ama işlemcide mimari çok önemli. Mimariyi de testlere bakmadan yorumlayamazsın.
Bence 10600K kazanan. Ama nasıl 80W işlemciyi 48 derecede çalıştırıyor anlayamıyorum. Benim 75W çeken 5600X'im sıvı soğutma ile 70 derecelere çıkıyor oyunda.