Gaming X Bronze alınır mı?

Jiyunotameni

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar, hayırlı günler. Rica etsem okur musunuz, yardımcı olur musunuz <3
Hazır sistem almayı düşünüyorum, 12 ay Bankkart taksit seçeneği ile. Teknobiyotik, GameGaraj, İncehesap, Hepsiburada uygun.
Monitör dahil maksimum bütçem 8 ile 8.5k arası. Bugün bir arkadaş uygun fiyata 1650'li sistem önerdi ince hesaptan sizce nasıl, alınmaya değer mi?
Bütçemi çok zorlamak istemiyorum aynı zaman da kimseye karşı mahcup olmak da istemiyorum, uzun yıllar kullanabileceğim bir bilgisayar istiyorum.
Arkadaşın önerdiği sistem İncehesap Gaming X Bronze (modart) Ryzen 1600
Kullanmak istediğim bilgisayarda aradığım özellikler:
-Fiyat performans olarak en iyisi olmasını ve uzun yıllar boyunca kullanabileceğim bir bilgisayar olsun istiyorum.
-Oynayacağım oyunlar LoL, Valorant, CS:GO, en fazla PUBG ve GTA 5 olur. Özellikle LoL'de 150 FPS'den fazla almak istiyorum, hiç kasmadan oynamak istiyorum.
-Ağır oyunlar kesinlikle oynamayacağım, aynı anda en fazla bir oyun, Discord ve Google açık olur. Bu yüzden beni yarı yolda bırakmayacak PC istiyorum.
-Mümkün ise gün içerisinde uzun saatler kullanabileceğim, çok ses çıkarmayan, dayanaklı bir PC istiyorum. Ve mümkünse ısınma sorunu fazla olmasın <3
Arkadaşlar eğer var ise sizin önerileriniz, paylaşır mısınız?
Sizce hazır bir sisteme 6-7k vermek mi daha doğru olur yoksa 3200G, 3400G'li APU sistem almak mı yoksa ekran kartı 560'lı uygun fiyata sistem almak mı daha mantıklı yoksa yukarıda da gösterdiğim gibi 1650'li sistem almak mı?

1619777667620.png

Arkadaşlar not olarak, Game X Bronze için monitör seçemedim. Seçtiğim zaman özelleştirme ile birlikte 8K olur sanırım. Mümkün ise aynı yerden monitör almak, sistemi hazır almak, bir sıkıntı olmadan kullanmak istiyorum.

Link paylaşır mısınız? İşlemci düşük.

Monitör olarak bunları öneririm:

İleride ekran kartı upgrade'i yaparım diyorsan (Stok sorunu kalkarsa :) )kesinlikle i5 11400 veya R7 4750G'li bir sistem topla. i5 11400'lü hazır sistem var mı bilmiyorum fakat 4750G'li var.

RAM'i 2x8GB ve anakartı B550 olarak seçin.

Saydığınız oyunları rahatlıkla oynarsınız. Ekran kartı tarafında 2K'da RTX 3060'a kadar çıkabilirsiniz. 1080P'de 2060 Super'e kadar rahatsınız.

Yalnızca e-spor oyunlarını oynarım ve kesinlikle upgrade düşünüyorum dersen:

İşlemci:

Anakart:

RAM:

Kasa:

SSD:

PSU:

Taksit için hepsini İncehesap'tan önerdim. Yoksa daha ucuza gelir elbette.

Son düzenleme:
Alınmaz. İşlemci ve ekran kartı çok düşük o fiyata.
Önerin nedir O Fiyata ?
Biraz daha biriktirip indirimden Xbox Series X alsanız daha iyi olmaz mı? GTX 1650 şu an zamanının GTX 1050 TI'ı gibi, 2 sene sonra kimsenin oyun için kullanmak istemeyeceği bir kart haline gelecek.
2 sene sonra ben 2 sene sonraki oyunları oynamayacağım. Xbox ne işe yarıyor?
Hocam bence ikisini de almamak en iyisi çünkü bu fiyatlara RTX 2060 toplanıyordu birkaç ay önce o yüzden bekle derim ben yada ikinci ele bir bak.
yani alabilirsem şu 1 ay içerisinde almak zorundayım. Ayrıca 2. el alamam
Arkadaşlar sistemin linki bu özelleştirdik. 1600 o kadar kötü yani ? Benim aradığım özellikler ve oyunlar için kötü mü , 650 tl daha verip 3600 mı almalıyım ya da hiç almamalı mıyım Gaming X Bronze [ModArt PC] I R5 1600 GTX 1650 4GB DDR4 8GB 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
İleride ekran kartı Upgrade'i yaparım diyorsan (Stok sorunu kalkarsa :) )kesinlikle i5 11400 veya R7 4750G'li bir sistem topla. i5 11400'lü hazır sistem var mı bilmiyorum fakat 4750G'li var.

Saydığınız oyunları rahatlıkla oynarsınız. Ekran kartı tarafında 2K'da RTX 3060'a kadar çıkabilirsiniz. 1080P'de 2060 Super'e kadar rahatsınız.

İşlemci:

Anakart:

RAM:

Kasa:

SSD:

PSU:

Pollux APU Pro'yu alma diyorlar ve pahalı diyorlar :( Ayrıca ekran kartı stoğunun yakın zaman da gelmeyeceğini söylüyorlar. Sizce Pollux APU Pro'ya özelleştirme + monitör ile 7K vermek mantıklı mı yoksa leo APU 3 ya da Neo 3 APU almak mı onlar 3200 3400G ama APU Pro 4650G, fiyat performans olarak ne farkı var? APU olunca performans alamaz mıyım kötü mü, paylaştığınız sistem için PC toplama sihirbazından nasıl toplayabilirim işlemci aynısı yok galiba. Tek tek satın almamı mı söylüyorsunuz? Ben onları evde toplayamam onlar toplasın hazır hale getirsin istiyorum
2

İleride ekran kartı Upgrade'i yaparım diyorsan (Stok sorunu kalkarsa :) )kesinlikle i5 11400 veya R7 4750G'li bir sistem topla. i5 11400'lü hazır sistem var mı bilmiyorum fakat 4750G'li var.

İşlemci:

Anakart:

RAM:

Kasa:

SSD:

PSU:

2. Sistemi topladım 5.6 TL ediyor fakat işlemci 11400 değil 10400 ayrıca ekran kartı da yok. Ekran kartsız APU mu topladınız 2.sinde yine? APU'larda genelde 3400G falan olmuyor mu?
Kimse yazmıyor :( yardımcı olacak yok mu o sistem kötü ise başka öneriniz yok mu

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı