Y Yalçın Caner Femtopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #1 Cumartesi akşamı sipariş verdim çarşamba oldu hala hazırlanıyor yazıyor. Bir de daha kargoya verilecek de bana ulaşacak. Ne zaman gelir? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2023
Cumartesi akşamı sipariş verdim çarşamba oldu hala hazırlanıyor yazıyor. Bir de daha kargoya verilecek de bana ulaşacak. Ne zaman gelir?
cante12 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Kasım 2013 Mesajlar 1.728 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #2 Hocam yoğunluk olabilir. Bugün içerisinde yada yarın kargoya verilir.
nickimyokbenim Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 1.931 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #3 Kardeşim bunu buraya konu açarak soracağına, kendi sitesinden iletişime geçersen, daha işine yarar bir cevap bulabilirsin.
Kardeşim bunu buraya konu açarak soracağına, kendi sitesinden iletişime geçersen, daha işine yarar bir cevap bulabilirsin.
4 472107 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.475 Çözümler 34 1 Şubat 2023 #4 Yalçın Caner dedi: Cumartesi akşamı sipariş verdim çarşamba oldu hala hazırlanıyor yazıyor. Bir de daha kargoya verilecek de bana ulaşacak. Ne zaman gelir? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini arayıp sorman daha mantıklı değil mi? Kimse net bir cevap veremez burada.
Yalçın Caner dedi: Cumartesi akşamı sipariş verdim çarşamba oldu hala hazırlanıyor yazıyor. Bir de daha kargoya verilecek de bana ulaşacak. Ne zaman gelir? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini arayıp sorman daha mantıklı değil mi? Kimse net bir cevap veremez burada.